tiistai 27. lokakuuta 2015

Same old

Ei treffejä, koska täytyy sitä joskus sairastaakin... Just.
Ja sit koko vitun sivusto on täynnä vaan täysiä idiootteja, ei vittu mä olen muuttunut ihan kamalaksi nartuksi siellä enkä jaksa typerimpien kohdalla kaunistella yhtään kielenkäyttöäni. Välillä tulee joku kamala ylemmyydentunne, kun kaveri toisessa päässä ensin muka polleena toteaa että haluis panna mua, haluisinko mä tosi isoa. Niin varmaan. Sitten kun mä jokseenkin jyrkästi totean, että ei kiitos, ei kiinnosta, alkaa se jankutus ja maanittelu. Sit ku totean, että mua ei vittuakaan kiinnosta, arvaa kuinka moni on jo yrittäny, plus sattumoisin profiilissani kerron ettei mua kiinnosta vakipanojärjestelyt ja sillä näpäytän ettei tainnu kaveri ees profiilissa asti käydä, alkaa kaverin itsevarmuus muuttua joko ärtyneeksi paniikinomaiseksi puolusteluksi tai sitten vain surulliseksi "emmää kyl koskaan oikeesti oo tommosia ehdotellu, anteeks kovasti". Sit joko blokataan ku en suostunu panemaan tai (tavallaan parempi vaihtoehto) vaan hiljennytään. Pahin on kuitenkin sellanen tyyppi, joka ei suostu ymmärtämään ku suoraan sanoo että kiitos mutta näyttää siltä, ettei mielipiteet ja ajatukset oikein yhtään osu yhteen ja ei, ei taideta haluta samoja asioita ja kiitos, mutta en mä nyt halua tulla sun luo katsomaan sun "isoa moloa", koska se tuskin on kovinkaan kummoinen. Suorista ja kohtuullisen pitkäjänteisen kohteliaista kieltäytymisistä huolimatta kaveri päivästä toiseen laittaa jotain viestiä ja yrittää aloittaa keskustelun uudelleen.

Niin. No. Sit eräs viikonloppuyö jokin aika sitten alkoi viestinvaihto J:n kanssa. Jotenkin kummasti se riistäytyi käsistä, ja lopulta erinäiset kuumat kuvat vaihtoi omistajaa, lelu surisi jalkojen välissä ja molemmat kävi ihan pikkasen kuumana.
Ja viime lauantaina herra käveli Paikalliseen. Oli siis palannut retkiltään. Ei ollut mitään vihiä asiasta antanu, joten saatoin hetkellisesti seota sanoissa kun kaverin kanssa juttelin. Melkeinpä ristiriitaiset ajatukset. Ensimmäisenä mielessä oli, että miksei se laittanut viestiä olevansa tulossa (ihan ku ois tilivelvollinen mitenkään, mutta useimmiten se ilmaisee olevansa matkalla), ja toisena siihen perään tais poskille nousta pientä punaa kun erinäiset kuvat palasi mieleen.

Sunnuntaina tulikin sitten kutsua kylään. Hetken rupattelua, kunnes hän vähän malttamattoman kuuloisena kysyy "pitikö meidän tehäkki jotain? Sul on vielä housut jalassa." Tähän naurahdin, että ota ne pois sitten. Herra tekee juurikin niin. Sormen päät hipaisee niin kevyesti, kuin arkaillen, jalkojen väliä, ihan kuin ei tohtisi koskea. Kohta ne rohkaistuvat ja hakevat kosteutta klitalle. Sormen tehdessä hyvää karkaa huulilta huokaus toisen perään, ynähdyksiä. Toinen käsi kohoaa hiuksiin, ottaa jämäkämmin kiinni ja painaa päätä olkaa varten. Pitelee paikallaan, vähän pystyssä, polvien alkaessa notkahdella.
Klitan heltyessä ja kättä hillitessä kohottaudun. Kasvot painautuvat rintoja vasten. Kädet ohjaa kääntymään ympäri pienessä keittokomerossa. Nojaudun ikkunasyvennykseen ja nautiskelen käsistä pakaroilla. Käsi tarttuu kaluun ja tuo sen liukkaille huulille. Pieni etsiminen ennen kuin se pääsee painautumaan sisään, ilma sihahtaa hampaiden välistä kun kalu raivaa tiensä lähes koko varren mitalta. Mies istuu korkealla jakkarallaan, itse liikun kalua pitkin pienillä liikkeillä, rauhallisesti, nautiskellen. Nopeutan tahtia pikkuhiljaa, tunnen kuinka J puskee lantiollaan vastaan. Kohta tunnen hänen kohottautuvan ja tuovan käden klitalle. Jos yläkerrassa on joku kotona ja lähellä ilmanvaihtohormia, saattaa kuulla ynähtelyä ja huokailua... Äänet vain voimistuvat, kun J nousee jakkaralta ja ottaa ohjat. Kohta kalu takoo pohjaa myöten, kädet puristavat lanteilla jotten heilu liian kauas, tahti kiihtyy ja läiske kuuluu pienessä tilassa. Ikkuna huurtuu siitä kohdin, jossa käteni pitelee vastaan.

Taukoa pitäessä J saa viestin, joku norkuu sitä ulos. Sanon, että en mä ole vielä valmis, johon J hymähtää "en mäkään". "Pitäiskö pistää teetä keittymään", J pohtii kohta. Nousen ylös ja tartun sitä kädestä, et sä mitään teetä ala nyt keittelemään. Mennään makkariin, kellahdan keskelle sänkyä selälleni. J virnistää sängyn laidalta, kömpii sivuttain päälle ja lukitsee mut käsineni alleen. Sormet rientävät klitalle ja aloittaa päättäväisen kiusan. Huohotan ja ulisen, välillä tärisen ja värisen, käyn niin lähellä laukeamista mutta ei se tule. En tiedä kuinka kauan mies mua on kiusannut, mutta lopulta on pakko käskeä lopettamaan. Jään huohottamaan kun J kellahtaa sivuun. Virnistävä katse seuraa kun avaan silmäni. "No oliko kamalaa?" Naurahdan ja hamuan kullia. Ei ollut. Huohotuksesta kuiva suu ei tahtoisi millään tuottaa sen vertaa sylkeä, että saisin kalun miellyttävästi suuhuni. Hetken herättelyn jälkeen kosteutta kuitenkin löytyy, ja lutkutan kalua nautiskellen. Tällä kertaa en kuitenkaan kovin kauaa suuhoitoa anna, sillä J:n käden lähtiessä kurkottelemaan mun peppua keskeytän imuttelun saadakseni kosteutta sormiin ja sitä kautta haaroväliin, ja tällöin J vie jo toisen kätensä kalulle. Sormet yrittävät peppuun mutta eivät tahdo yltää. Kostutan omat sormeni ja vien ne itse sinne, J saa tunnustella kädellään mitä teen. Se painelee tahtia, ensin yhdelle sormelle ja sitten kahdelle. Mmmh, tiukka. Kohta J kohottautuu, painaa mut mahalleni ja survaisee kullinsa sisään. Vauhdikas paneminen alkaa, ja haluan lyödä lisää pökköä pesään viemällä sormet pepulle. Tiedän J:n katsovan niitä ja nauttivan, kun kuulen kiimaisen huokauksen ja tahti kiihtyy. Ulisen patjaa vasten, ihanaa. Mietin mielessäni, että voisi kokeilla taas pepun puolelle, mutta J:llä ei tunnu olevan kiire sinne. Sen sijaan kalu kirnuaa kovalla vauhdilla liukkaassa kolossaan ja takoo välilihan helläksi. Lopulta J kierähtää pois haukkoen henkeään raivokkaasti. Sattuiko selkään vai saatko sydärin? "Sydäri", J haukkoo.
Sitä se teettää, setä hyvä...

Ja nyt sit makoillaan taas saikulla. Ei se nuha nussimalla tunnu lähtevän.

1 kommentti:

  1. Mitäs neidin elämässä tapahtuu, ku ei oo pitkään aikaan kuulunu mitään? Et kai sä enää sairasta?

    "täti"

    VastaaPoista