lauantai 26. heinäkuuta 2014

Huh hellettä

Mä en oikein pysty näihin helteisiin. Koko ajan hiki, nihkeä iho, veto poissa ja tukalaa. Ei ei ei, ja porukka makaa jossain biitsillä??? Vitun hullut.

Viime viikonloppuna oli ne perinteiset jatkot. Just kun meinasin krapuloissani olla lähdössä kotiin, herralla oli se tietty ilme kasvoilla. Ei siitä sen enempää. Nyt se on taas lähtenyt kaupungista, en tiedä milloin tulee takaisin. Voinpahan olla ns. rauhassa eikä tarvitse miettiä mahtaisiko siihen törmätä. Loppuu tää naurettavuus.

Joku uusi herra alkoi juttelemaan, edellinen uusi on hiljennyt. Tää vaikuttaa ihan mukavalta kans, ainakin edes vähän kouluja käynyt eikä jutun taso ole ihan maalaistolloa :D. Herra epäsuorasti jo ehdotti tapaamista, kiersi sen vain niin että minä ehdottaisin. No, ehdotinkin, tosin samaan lauseeseen totesin että ajankohta vaan jää täysin auki. Herra kertoili aikaisemmin tämän viikonlopun suunnitelmista, ja niiden pohjalta miitti olisi joskus muulloin. No, viikolla oon duunissa joka hiton päivä, ja sieltä suoraan johonkin lähteminen on aika kamala ajatus. Taidan haista aika herkulliselle 8h hikoilun jälkeen, eikä ulkoinen olemus anna mitään parempaakaan. Ja viikonloppu meneekin sit elämää roudatessa, ja silloin herrakin on reissussa. No, nähdään joskus jos sinne asti juttua riittää. Mitä sitä turhaan asiasta hermoilemaan. Ois vaan ihan viihdyttävää tavata joku uusi ihminen ja saada se pieni jännitys siitä tapaamisesta :). Vähän sellasta tyttömäistä fiilistä.

Mä oon vissiin äärettömän herkullinen, kun ötökänpuremia riittää kintun täydeltä. No, mekon helmat ei yllä kutittelemaan pohkeita, joskaan ei myöskään piilota paukamia.

Jos ei ois näin kuuma, kieriskelisin kiimoissani. Mut nyt ei vaan jaksa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti