sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Alavireistä

Juhannus tuli ja meni, samoin teki naapurimaan reissu. Eräs ilta viesteiltiin J:n kanssa ja kappas kun se ottikin vähän toisenlaisen suunnan. Hetken fiiliksissä kaivoin lelun esiin, puolin ja toisin pientä härnäystä. En oikein tiedä mitä mieltä asiasta olisin.

Muutoin onkin ollut sitten sellanen meh-mielentila. Mikään ei huvita erityisemmin, vähän sellaista alavireisyyttä ilmassa. Eipä sillä että katsoisin olevan jotenkin huono asia ettei esim. alkoholin kittaaminen huvita just nyt, sillä tänäänäkin on oivallinen olo tulevaan lenkkiin. Vielä kun sais vaan lähdettyä ennen kuin alkaa olla jo turkasen kuuma. Jos ei muutoin tuntuisikaan turhan lämpimältä, juoksennellessa riittää hyvin se 17 astetta jota mittari näyttää nyt (tosin se on niin likellä talon seinää etten luota sen asteisiin juurikaan :D). Varsinkin kun luvassa on tavallista pidempi lenkki. Kai tää toimii jonain korvikkeena kun ei ole *krhm* jotain saatavilla...

Ku ei jaksa oikein tiiraillakaan ketään. Oishan tuolla liikkeellä varmaan vaikka ja kuinka herkkua katseltavaa, mut huomion vie kaiken maailman epämääräisyydet. Eilenkin vain ahdistuin kun Paikallisessa oli kamala vilinä, en oikein sietänyt ja lähdinkin aikaisin kotiin. Koska kotona nököttäminen onkin tosi ihkua. Not.

Pitäs aktivoitua jollain tavalla. Deittisivusto ei kiinnosta tippaakaan, mutta muuta äksöniä kyllä kaivataan ja kipeästi. Mä en vain koskaan ole osannut sitä taiteen muotoa. Josko tyydyn tänään korvaavaan ja vetäisen tiukat juoksutrikoot perseen peitoksi. Suunnaksi joko suuren puiston tuoma varjo ja viileys tai sitten tuulen piiskaama rantatie. Hmm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti