sunnuntai 23. elokuuta 2015

Aika juoksee

Ai miten niin kuolee pystyyn tääkin blogi? Viimeiset kolme viikkoa on menneet aika vauhdilla. Hyppy tuntemattomaan sen kai aiheutti. Kenties ihan hyvä, kun on niin paljon uutta juttua joka pitää mielen varattuna.

En edes mene aiheeseen J, koska en haluaisi ajatella sitä enää tän enempää kuin ajattelen. Sanotaanko vaan, että viime viikonloppuna koettiin aika vitunmoinen säikäys, ja menin aika tolaltani. Luonnollisestikaan asiasta ei olla puhuttu kunnolla, en tiedä olisiko hänellä mitään tarvetta, mutta mulla on itsekkäitä syitä. Noo, mitään uutta tässä pahoinvoinnissa.

Ja elämää ei juuri helpota tällä hetkellä se, että koko hiton pillu huutaa panetustaan. Enpä ole aikoihin leikkinyt saati muutakaan tehnyt, johan on tota latausta päässyt kertymäänkin. Onneksi toki pahimmillaan just sillon ku oottelen shark weekkiä saapuvaksi ihan näillä tunneilla.

Vähän on mielessä käynyt, josko ottais deittisaitti-ilmon taas näkyville. Koko kesän se on ollut jemmassa, koska kiinnostus koko touhuun lopahti niin perin pohjaisesti. En kyllä tiedä kuinka riittäisi energiaa tavata ketään. Mut kaiketi nälkä jotain jännitystä kohtaan on kasvanut tarpeeksi.

Jaa, ehkä sain jonkun pienen krapulan aikaan eilen, joten teksti on taas asteen verran säälittävämpää ruikutusta. Ei sinällään mitään morkkista, mutta pientä alakuloa.

1 kommentti: