perjantai 1. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, vanhat virheet

Mitäänhän en ole aikaisemmista vuosista oppinut, enkä näytä tekevän niin nytkään. Että hyvää uutta vuotta 2016 vaan kaikille!

No siis, hetken tässä sai olla aika rauhassa (vitut), kun J lähti jouluksi taas pois. Toki siinä sen lähdön aikaan aloin taas flippailemaan ja ahdistuin. Vittu kun pitää ikävöidä ennen ku toinen ees lähtee kaupungista. Mitään järkeä! Ennemminkin sairasta touhua. Noh, hengittelin ja sain itseni takaisin raiteille. Duunissakin tapahtuu hurjia asioita, ja valmistumisen jälkeen luvassa onkin suoraan vakiduuni. Hups. Jotain tullu tehtyä oikein joskus. Ja älytön tuuri iskeny.

Rauhassa en kylläkään ole hirveästi ollut, melkeinpä päivittäin sieltä jotain viestiä tulee. Välillä pitäny vähän kiukutellakin, mutta tuskinpa viesti on mennyt millään lailla perille. Ja sitten välillä on pitänyt kaivella lelu esiin ja upottaa se sykkivien huulien väliin, kun on tullut niin tuhmaa viestiä.

Tänään olen pidättäytynyt. Ennen puolta päivää tuli viestiä, "Saatan huomenaamulla hypätä bussiin. Millonka neiti haluais täytettä peräpäähän?" No niin... Vastasin, että ennen maanantaita kiitos. Ei pelkästään siksi, että on töitä, vaan luvassa on myös shark week. "Jospa en sitten tyhjentele kasseja tänään." Älä, niitä on kivempi imeskellä kun vähän pakottelee. "Njaa. Voi olla että tyynyä pureskelet..." Alkaa vähän hirvittää jo. Et sä kyllä pepun puolelle saa liian raivolla mennä. "Hiljaa nainen!"

Suihkun jälkeen rasvailin peppuakin, ettei vasta sokeroitu iho olis aivan kuiva ja sen puoleen herkkänä mahdollisesti kovakouraisemmasta menosta. Ei sillä, että antaisin apinan raivolla painaa, mutta se mies osaa malttamattomana olla aika ronski sormiensa kanssa. Niin painellessaan sisään kuin puristellessaan ja venyttäessäänkin. Puhumattakaan siitä paksusta kullista painumassa sisään...

Mitähän tästäkin vielä seuraa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti