maanantai 4. tammikuuta 2016

Oliiviöljy vanhin voitehista

Huomasi selvästi, että herralla oli ihan pikkuisen pistelyä palleissa. Aamulla ei tarvinnut kauaakaan teetä keitellä ennen kuin hakeuduttiin makkarin puolelle. Ensimmäinen vehtailu päästeli lähinnä höyryjä, mutta ei johtanut vielä mihinkään kunnon touhuun. Toista sai jo hetken verran ootella, mutta tulihan se sieltä lopulta.

"Öljyäkö se siis haluaa?"
Se lähti jostain viestistä, tuhmuuksista. En muista kumpi sanoi sanan öljy ensin, mutta totesin, että hän voi sitä levitellä kun seuraavan kerran peppuun pitäisi päästä.
Kuumuus nousi poskille, taisi livahtaa virnistys.
No, oliiviöljypullo kainaloon ja pyyhe mukaan, josko vähän hillitsisi. "Toivottavasti ei tarvi koko pulloa lotrata." Alkuun joku videon pätkä taustavaloksi, vierekkäin makoilemaan. Sormet suuntasivat kepeinä pikkuhousuille kutittelemaan. Että se kepeä kosketus saa kylmät väreet kulkemaan! Ihanaa. Ja pimpsa oli mehuissaan, ei tarvinnut syvälle upota ennen kuin kosteus tuli vastaan, ja riitti klitalle saman tein. Kiusaa ja piinaa. Aika hanakasti kosteutta haluttiin levitellä vähän muuallekin.. Ja kuten sanottua, malttamattomat sormet on joskus vähän turhan kovakouraisia. Siitä huolimatta kaksi painettiin sisään, "sä oot tiukka". Äänestä saattoi kuulla palon. Halun päästä kokeilemaan tiukkuutta jollain muullakin kuin sormilla.

"Pitäiskö sun kääntyä ympäri." Kierähdän vatsalleni, yritän asetella pyyhkeen fiksusti. Tunnen J:n asettelevan itsensä mun jalkojen ylle, kohottautuvan ottamaan öljypulloa hyllyltä. Huoneenlämpöisenä se ei tuntunut kovinkaan viileältä pakaroilla. Tunnen vanan valuvan huulia pitkin häpykummulla olevan karvatupsun päähän asti. Ah, sitten se sormi, joka levittelee öljyä vähän pitkin pakaroita ja sitten sisään. Ja se uppoaa kuin kuuma veitsi voihin, ihana tunne. Muutamia kertoja malttaa työnnellä, kokeilee vähän toistakin sormea, itse yritän rentouttaa pepun niin hyvin kuin mahdollista. Sitten öljyinen käsi vetelee kalua, malttamaton mies asettelee itsensä vielä lähemmäs, ja lähtee painamaan sisään. Ensin liian ylös, sitten liian alas, ja luiskahtaa toiseen. Sanoin, ettei olla vielä pepun puolella, ja uusi yritys. Ja sinne, huuh, vähän hirvittää alkuun. Ensimmäiset työnnöt on aina vähän epämiellyttäviä (jopa öljyttynä, ilman öljyä se olisi ollut kyllä paljon epämiellyttävämpää). Mutta kun vähän aikaa lämmiteltiin... Päästiin vauhtiin. Tiukkaa teki, mutta kalu souti kauniisti peppuun. Melko pian melko syvällekin, ja vauhti vain kasvoi. Välillä tunsin kuinka melkein puistatuksen tapainen värähdys kulki J:n läpi ja tahti kävi nopeasti korkeammalla. Taisi tehdä hyvää. Menon käydessä yhä kiihkeämmäksi J painui likemmäs, nojaamaan kyynärpäihinsä, huohottamaan niskaan. Lanteet läiskyvät pakaroita vasten.

J kohottautuu, painaa polvensa mun jalkojen väliin erottaen ne, levitän jalkani ja J asettelee itsensä niiden väliin. Kalu takaisin sisään. Kovin moni muu sana ei kuvaa sitä yhtä hyvin kuin köyriminen. Ynisin ja huohotin ja ulisin ja purin patjaa. Puskin persettäni vasten sitä kalua. Jos olisi klitalla ollut värinöitä, olisin varmasti lauennut siihen paikkaan. Koko tilanne oli niin kiihottava, huuuh. J oli taas painautunut selkään kiinni, käsi puristi mun kättä nyrkkiin ja lanteet takoivat kalua sisään. Oon niin täynnä, sain ynistyä. Murahduksia korvan juuressa. Onko se tiukka? "Mitä luulet. Taitaa tyttö vähän tykätä." Joo, jooh. Ulina varmaan kuului naapuriin. Kun kulli lipsahti uudemman kerran, tahti jäi ja jäätiin allekkain huohottamaan.

J paineli suihkuun, itse yritin pahimmat öljyt pyyhkiä talouspaperiin ettei lattialle tippase. Kävin itsekin pesulla suihkussa saakka, sai saippuoida huolellisemmin että lähti pahimmat pois. Noo, jos vaikka auttoi estämään ihon kuivumista :D.

Täytyihän sitä vielä kolmannen kerran, mutta sitä odotellessa meinasi jo alkaa kyllästyttää. Mitäs en saanut suutani auki. Ehdin jo pukea rintsikat takaisin, kun keittiöön palatessani J tökkäisee toista tissiä poikamainen virne naamallaan. Hetki kullin vetelyä ja klitan kiusaa keittiössä, kunnes nykäisen herraa kylpytakin liepeistä ja käskytän makkariin. Posket väsyivät tällä kertaa kumman äkkiä, treenin puutetta? Jaksoin kuitenkin hyvän aikaa sitä lutkuttaa. Poskien väsyessä liiaksi jatkoin hetken käsipelillä, kunnes päätin, että hoidelkoot itse itseään hetken, mä kiusaan nyt itseäni. Pimpsa päästi vaimeaa litisevää ääntä kun työntelin paria sormea sisään. J hieroi kaluaan ja yhä kiihtyvällä tahdilla puristi mua itseään vasten, hamusi huulillaan suuta ja kaulaa. En ehtinyt anomaan, että tulisi mun sisään, kun herra kiepauttaa itsensä mun ylle ja hamuaa kullillaan sisään. Avitan nopeasti ja parahdan kun kulli survoutuu sisään. Niin kiihkeää nussintaa. Puristan J:n olkapäitä, toisella kädellä hamuan pakaroita. Väristykset kulkee pitkin kehoa. Lopulta J:n tahti nytkähtää ja katson kuinka mies silmät apposellaan ja suu auki laukeaa sätkien sisään, lysähtäen lopulta kuin kaikkensa antaneena päälle makaamaan. Haukotaan henkeä hetki, kunnes J kierähtää pois. Tunnen kuinka kullin mukana lakanoille valuu kermainen vana. Tais mennä lakanat vaihtoon. "Joo, ehkä ihan hyvä pestä ne tän jälkeen."

2 kommenttia:

  1. Pliis jatka kirjottamista! <3

    VastaaPoista
  2. Mikäs on tilanne tällä hetkellä Neiti S:n elämässä? Saisimmekko lisää tarinoita ��

    VastaaPoista