torstai 17. maaliskuuta 2016

Viestiseksiä

Niin. Että ne viime viikonlopun viestittelyt eteni sitten ihan hurjaksi asti. Sunnuntaina tuli joskus yhdeltätoista viestiä, että on vähän kenkku olo ajella (matka vissiin tunnin tai pari). Totesin, että puhelin sit varmaan pois jos autonratissa ollaan. Turvallista matkaa. "Ktos. Rapulakiimaa pukkaa." Ahistaako housuissa? Mulla ei. Ku ei ole housuja... Päätin siis alkaa vähän kiusaa tekemään, ja sieltähän vastattiin jollain hiton pornokuvalla. Kaveri hei, katotko sä pillunkuvia ajaessas?! Pikkasen mietin, että juksaakohan se. "Ei ahista enää." No sehän oli nopeeta :D. "Vapautin." Et siis ehkä ole autossa enää? Vai ajatko kulli ulkona sepaluksesta selaten pornahtavaa materiaalia. "Juu." Joojoo niin varmaan, en oikein jaksanut uskoa. Pitäisköhän sitä aiheuttaa häiriötä naapureille... "Mun täytyy ehkä pysähtyä johonkin." Siis oikeesti. Ajat kalu ulkona? Hitto se ois näky. *Kuva* Ja leuka tippu lattiaan. Siinä se ihana kalu törrötti sepaluksesta, taustalta erottui auton istuin ja jalkatila. Huuh, hmmm, voi mitä mä tolle tekisin... "Nuolisitko?" Sillä alottaisin.

Ja siitä lähtikin sellanen kuvien lähettely puolin ja toisin, että vähän hirvitti jos puhelin joskus päätyisikin vääriin käsiin. Katselin videoita samalla, kierrokset oli aika korkealla. J:n täytyi vaihtaa paikkaakin kerran, kun siihen parkkiin tuli joitain muita. Myöhemmin se laittoi viestiä, että oli ihan hauskaa metsätien laidallakin. Mitää? Pari autoa kuulemma ajoi ohi, mutta ei silleen että olisivat pahemmin nähneet.

Jaaa sitten vielä kun herra saunoo. Saunan lauteiltakin tuli kuva. Jumalauta... Ja se kiusasi kysymällä eikö mulla ole kuin yksi lelu. Onhan noita, toi vaan on paras. "Et tykkää molempiin?" Viitseliäisyydestä kiinni. Mutta se keskustelu sai sitten piipahtamaan leluvarastolla katsomassa mitä siellä onkaan. Ja lopulta molemmissa koloissa surisi omansa. Niin että voiskohan se kohta kotiutua? Sellanen lataus taas päällä...

En ois ehkä heti siitä miehestä uskonut tollasia, mutta niin. Vähän kuumottais, ehkä käyn sen mökillä tossa kesällä, mitä jos houkuttelis johonkin metsän piiloon vähän peuhaamaan? Tai vaikka sinne tien varteen...

2 kommenttia:

  1. Metsä toimii ja yllättäen myös liiteri, tarpeeksi rauhallisella uimapaikalla myös laituri... Ainut että kaiken maailman hyttyset ja mönkiäiset voi hieman häiritä ;)

    VastaaPoista