sunnuntai 17. elokuuta 2014

Näppien polttamista

"Kai mä tavallaan oon vähän mustasukkainen kun nään sun tulevan niin hyvin juttuun noiden miesten kanssa." Ahaa. Kai sä tajuat etten mä kato niitä sillä mielellä. Ihan vaan hyvän päivän tuttuina tullaan toimeen. Ja mitä väliä sillä ees olis? "Niin no, ehkä mustasukkaisuus on vähän väärä sana. Kai mä pelkään menettäväni jotain, jos sä löydät jonkun itselles." Ymmärrän. Sitä mäkin pelkään.

Viiniä keittokomerossa. Pari asiaa, joita en olisi halunnut kuulla. Tai jotka nyt ainakin satutti. Lopulta kai hieman räjähdin. Totesin, että herra osaa välillä olla kerrassaan paskamainen. Vedet kihosi silmiin. Että tällasta mä otan vastaan. Miksi? Miksi vitussa? Miksi mä edes välitän enää? Ja sen ääneen sanominen satutti ihan yhtälailla. "Koska sä olet liian hyvä ihminen." Luja halaus tyynnytti tunteenpurkauksen hiljalleen. Vähän liikaa viiniä, meinasin aamun pikkutunneilla nukahtaa siihen jakkaralle. Herra töni mut lopulta hereille, kirjaimellisesti tunki lihapullan nenään. Väsynyttä nauramista, kunnes mentiin nukkumaan. Tai no, kiusaksihan se meni. Lantio vasten peppua. Kärsimättömät kädet riuhtoo housut pois tieltä, sujauttaa sormet kummulle. Heräilevä kalu hakee tietään haarojen väliin. Sisään asti. Sormet jatkaa kiusaansa, jopa siinä humalassa säpsähtelin ja huohotin. Makoisaa, hitaasti loppuu.

Myöhemmin heräsin farkut kintuissa, J:lläkin kalsarit nilkoissa. Olo oli jokseenkin kärsivä. Kävin vessassa ja kuorin turhat vaatekappaleet pois, oli kuitenkin lämmin. En tosin enää juurikaan nukkunut, torkahtelin. Asento oli hieman ahdas, J oli jäänyt siihen samaan asentoon mihin yöllä nukahti, eli kiinni muhun, ja mä olin jokseenkin likellä seinää. Välillä vaihdoin asentoa, johon J:kin taisi lopulta havahtua. "Huomenta." Huomenta. "Oonko mä ainoa jolla on peittoa?" Taidat olla, senkin rohmu. Peitto levittyy ylle, käsi nappaa kädestä ja vie lantion alle lämpöön. Makoillaan siinä hetki, hiljaista ja aurinkoista.

Juttelua ja tupakointia. Hitaasti olo tasaantuu, tosin liika tupakointi uhkasi heikottaa lisää. Ilkikurinen hymy, nousen ylös. Sormet hakeutuu housuihin, voihke ja huohotus täyttää keittokomeron. Lopulta on pakko rauhottaa sormet. Laskeudun polvilleni, vilkaisen ylöspäin nuolaisten huuliani, ja imaisen kalun suuhuni. Oah, sitä huokailua ja ilman sihisemistä hampaiden välistä. Aikani nuoleskelen nautinnolla, kunnes J:n kädet nostaa ylös. "Mitä jos menisit tohon pöydän ääreen", tottelen. Painaudun pöytää vasten, J ohjaa kalunsa sisään. Paikat on hellänä yöllisistä touhuista, vaikea asento teki hieman pahaa. Kosteuden levitessä meno helpottuu, ynisen pöytää vasten. Välillä vauhti kasvaa, tuntuu kuin kalu mylläisi sisäelimet uuteen järjestykseen, tuntui ainakin navassa saakka. Lopulta oli pakko pyytää rauhottumaan. Sormet hakeutuivat uudelleen klitalle, rauhalliset lyhyet työnnöt hieroivat. Kun siirrytään takaisin keittokomeroon, huomaan huohotuksen aiheuttaneen lievää huimausta. Sen siitä saa.

Myöhemmin vielä toistamiseen. "Miltä tuntuu kun on peukalo pepussa?". Likaiselta. "Mmm, likanen narttu." Tuhmalta tuntui myös sormettaa itseään toisen katsoessa. Ja sen laukeamisen näkeminen on aina nautinto.

Saatan ehkä pelätä tästä koituvaa kipua ja kärsimystä aina vain enemmän. Miksi mä en saa lopetettua tätä ikinä?

4 kommenttia:

  1. Nuoleeko hän sinua ollenkaan? Näistä sinun jutuistasi saa sen käsityksen, että olet itse aina ottamassa suihin. Itse en naisena saa siitä nautintoa, mutta teen sitä kyllä, koska se on miehelle mieleen. Hän nuolee minulle yleensä ensimmäisen orkun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liian harvoin, jos multa kysytään. Kerran sanoin aika suoraan, että pidän siitä, ei vissiin mennyt perille :D. En mäkään nyt ihan orkkua itelleni saa suihin ottamisesta, mutta mä pidän siitä kyllä. Pidän siitä, että näen J:n (tai jonkun muun miehen, ei se J:hin ole pahemmin rajoittunut) nauttivan, ja se antaa mullekin kiksejä. Mutta ihan noin muutenkin pidän siitä. Musta se on hauskaa. Leikkisää. Kiihottavaakin.

      Poista
    2. Eikö ole aika epätasa-arvoinen astelma, että sinä lähinnä annat ns. suullista hyvää mutta et itse juurikaan saa sitä? Todella itsekästä käytöstä mieheltä.

      Poista