sunnuntai 31. elokuuta 2014

Oliiviöljyä

Turhauduin maailman paskimpaan opetukseen, ja torstai-iltana työvuoron jälkeen päätin olla menemättä perjantaina kouluun. Sen sijaan haaveilin hermoja rauhoittavasta viinistä. Kotiin, ruokaa nassuun, Paikalliseen. Mukavan rauhallinen ilta. J tuli joskus puolen yön paikkeilla, hetki juteltiin tiskillä kunnes se liittyi johonkin pöytäseurueeseen. Loppuillasta vielä takaisin mun luo tiskille. Seurueen henkilöt olivat J:n tuttuja, oltiin juteltu niistä just viime viikonloppuna. Pelottavia, hurmaavia. Hulluja. Ja jatkothan siitä tuli. Mielenkiintoinen ilta, kaikin puolin. Kuudelta aamulla lähdettiin J:n kanssa pois, kadunkulmassa J toteaa että yrittäsin nyt olla fiksu ja mennä kotiin, mutta kyllähän hän mieluummin mun kanssa juttelee kuin seinille. Mentiin J:lle, suoraan nukkumaan.

Ruudulla kiehnää joku nainen, voihkinta ja uikutus kuulostaa juuri vähän liian teennäiseltä. J makaa sängyllä alastomana. Nousen hajareisin J:n päälle. Lämmitä vähän... Lantio alkaa tehdä pientä liikettä, jäykistyvä kalu hieroo pehmoisia huulia. Ajattelin vain hetken siinä härnätä ja sitten kiepsahtaa pois, mutta J siirtääkin pitsihousujen haarakiilan sivuun ja alkaa etsiä tietä sisään. Hetken mietin pitäisikö estellä, en uskonut olevani tarpeeksi kostea. Vaan kappas kummaa, kalu painautui sisään ja kohtuullisen liukkaasti. Kiiltävät silmät katsoo hymyillen, kujeillen takaisin. Nammm, kalu liikkuu ihanasti, litisyttäen pimpsaa. Toinen rinta kaivetaan ulos kupistaan. Leikkisää. Sormet etsiytyvät klitalle, väristykset saavat ynisemään huomattavasti aidommin kuin ruudun neitokainen. Siinä on hyvä pomppia, tuntea kädet pakaroilla. Heitän vettä myllyyn ja painan sormeani peppuun. J huomaa sen kyllä, koska sen sormet on siinä ihan hollilla. Katos poikaa, rytmi kovenee, vaikka piti ottaa iisisti. Ai, ne sormet, ne sormet, välillä kiusaamassa klittaa ja välillä puristamassa pakaroita. Hengähdystauko, kapuan viereen makaamaan.Jatkan kalun kiusaamista, se ei osoita väsymisen merkkejä. Hyvin intiimiä, kiihkeitä katseita, katselen sen miehen sätkimistä. Helvetin kuumaa. En voi muuta sanoa. Sitten Käsi hamuilee oliiviöljypulloa. Loraus kalulle, se alkaa kiiltämään herkullisesti. Käteni jatkaa työtään, video jatkaa pyörimistään. Nainen ottaa kalua sisäänsä herkullisesti, peppu pomppii ja posket helottaa. Mitäs jos joku tiukka herkku pomppis tässä päällä... Huohotus kasvaa. Miltä tuntuisi laueta peppuun? Jos joku tiukka reikä olisi tossa... Ja käsi jatkaa pumppaustaan, puristus tuntuu varmasti tiukkana, öljy liukastaa touhun. Sormet hapuavat klitalle, juuri oikeasta kohdasta. Käden touhut saavat odottaa, huohotus ja säpsähtely vievät voiton. Vaan ei se loppuun asti vie, vaikka haluaisi, valitettavasti. Käsi jatkaa puuhiaan, vaativaa pumppaustaan, vaihdellen rytmiä, voimaa, kulmaa. Mikä nyt milloinkin näyttää saavan sätkimään. Videolla nainen on vaihtunut. Miellyttävämpi, huohotuskin aidompaa. Kaunis peppu, en voi muuta sanoa. Mitä jos kalu uppoaisi tuohon... Huohotus ja sätkintä käy voimakkaammaksi. Sitä on aivan helvetin kuumottavaa katsoa. Lopulta J laukeaa, mun käden pumpatessa, suun huohottaessa, nautiskellessa. Niin helvetin kiihottavaa. Lähes nukahdan siihen jälkikäteen. Niin taitaa J:kin. Lopulta noustaan ylös.

Nyt lauantaina törmään J:hin paikallisessa. Vaihdetaan vain pari sanaa tupakalla. Vaihdeltiin viestejä edellisenä iltana, nyt puhelin ei toimikaan enää. Mitkään viestit, ei puhelut, mene läpi. J lähtee ennen kuin ehdin kysyä siltä, kuinka meinaan saada siihen yhteyden. Toki mies vitsaili aiemmin, että jos asiaa on, yritä postikortilla. Jatkot mun luona, J ehti lähtä kirkkaasti ennen. Nyt iski kamala olo. Tiedän, naurettavaa. Mutta edes ajatus siitä, etten saa sille viestin viestiä perille... En voi sille mitään. En ainakaan tässä humalatilassa. Tuntuu kovin pahalta. Naurettavaa. Mutta tiedän miehen poistuvan kaupungista taas huomenna tai ylihuomenna. Ja ajatuskin siitä, etten saa sille mitään perille... Tupakan arvoinen paikka. Tuntuu pahalta. Naurettavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti