maanantai 19. tammikuuta 2015

Tyhjää täynnä

Tää blogihan kuolee kasaan. Mitä muuta mä täällä höpisen kuin että mitään ei tapahdu tai jos tapahtuu, niin kyseessä on omien virheiden uusiminen..

Nimimerkillä sokeroijalla saattaa olla tänään edessään herkkä asiakas, haaroväli on pikkasen kipeä eilisestä nussimisesta. Ei jumalauta mikä kiima. Puolin ja toisin. Jos ois edes pari palautumispäivää ennen sokerointia, mutta ei... Väliliha ainakin varmaan silminnähden kärsinyt. Rasvaa pintaan, jos se ehtis vähän auttaa.

3 kommenttia:

  1. Oishan tuosta vähän tarkemminkin voinut kertoa :)

    "täti"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aamulla ei ehtinyt tän pidemmästi. Mutta kun kerran halusit tietää...

      "Haluutko jalkovälis kipeeks?"
      Ensin kiusaa keittokomerossa, tuli ihan kuuma. Sitten mut painettiin ruokapäytää vasten, levitettiin jalat ja painauduttiin sisään. Välillä kävi sormet klitalla. Jalat tärisi kun tauottiin, reisissä painaumat pöydänreunasta. Makkarin puolelle siirryttiin hetken päästä, rauhallista kalun hierontaa, kunnes herra päätti pyöräyttää mut mahalleen. Ajattelin, että se painuu takaapäin sisään, mutta ei. Sen sijaan sormet kävi sisällä keräämässä kosteutta ja paineli klitalle. Toisen käden sormet sujahteli milloin pimpsan puolelle sisään, milloin peppua kiusaamaan, samaan aikaan klitta saa aimo annoksen. Kiihtyi vaan, taisin ulista kuin heikkopäinen. Niiiin likellä! Niin reunalla.. Mutta ei ihan. Tärisytti kyllä pitkän käsittelyn jälkeen hetken. Jatkoin sitten kalun hieromista, kunnes sitä oli lipaistava. Ja imeskeltävä. Mmm se on ihana. Ja se oli saatava myös sisään, joten kiipesin päälle. Takoo ja takoo, minä huohotan. Vähän pidempi juomatauko keittokomerossa, rupateltiin asioista. Lähdin käymään vessassa, ja sieltä tullessa näen J:n makaavan taas alasti sängyllä. Kiipeän miehen yli makaamaan, kiusoittelemaan ja kutittelemaan kasseja kun herra itse vetelee kalua. Huulia raapii terävä sänki, mutta ei kai sitä siinä huumassa huomaa? Sitten herra heittää mut uudemman kerran mahalleen ja varoitan, että nyt tarvitaan tippa kostuketta. Sylkeä nuppiin ja sisään parahduksen kera, tässä vaiheessa alkoi olla jo aika hellänä. Ja jumalauta se painui syvälle, ihan suoraan voi sanoa että sattui. J:kin kysyi onko kaikki hyvin, voihkaisin että menee syvälle. Jos sitä olisi siitä vielä pitkästi jatkunut, olisi pitänyt puhaltaa peli poikki. Muutama julma survaus, kunnes kierähtää pois. Kohottaudun ja totean etten sentään märkää länttiä jättänyt. Käskin kokeilemaan kuinka märkä olen, "onko narttu ihan kiimassa?" ON. Vähän aikaa painoin pilluani kättä vasten, kunnes halusin taas leikkiä kalulla. Tai oikeammin kiusoitella kasseja ja puristaa reittä. Kauaa ei herra malttanut käsijumppaa, vaan käännyin selälleni ja hän kiipesi päälle. Katsoi suoraan silmiin, se kiiman määrä siinä katseessa... Tiukemmin kiinni, vauhti kiihtyen. Läiske ja litinä täytti huoneen, lopulta mies laukesi nytkähdellen ja jäi hikeä tippuen päälle pitkäksi aikaa makaamaan.

      Siinä lyhyesti kuvailtuna ;). Ja ai hitto kun on hellänä :D. Aina se takaapäin jyystäminen vähän kuluttaa tota väliä, mutta toisaalta en valita. Sain mitä halusin ja vähän päälle. Sokeroijakaan ei maininnut mitään, mutta kirpaisi kyllä pahemmin kuin aiemmin...

      Poista
  2. O-ou, kiitos tarinan jakamisesta :D

    "täti"

    VastaaPoista