maanantai 27. heinäkuuta 2015

Kokeellista

Ei mitään uutta auringon alla. Tai no, se taannoinen Deitti lähetti viestiä viime viikolla, kännissä. Kävin moikkaamassa sitä eräässä baarissa kotimatkalla, mutta en suostunut majoittamaan häntä. Hassua, vielä edellisenä viikonloppuna pikkupäissäni pohdin, että vois olla ihan kivakin nukkua sen kainalossa. Mutta nytpä ei sitten enää yhtään kiinnostanut.

J saapui taas reissultaan lauantaina. Viimeksi kun lähti, mulla oli vähän hampaankolossa jotain ja ehkä siitä johtuen tai sitten ihan muutenkin oli vähän sellanen... outo tunnelma. Aivan varmasti hänkin sen oli aistinut, koska se laittoi niin kummallisesti muotoillun viestin lähtöpäivänään. No, kyllähän mä itseni jo tiedän, ei tullu uutisena että kun se eilen sitten ehdotti että tulisin käymään...

Selkävammaisena edelleen kun oli, pohdin että saas nähdä mitä siitäkin tulee. Saanko jäädä nuolemaan näppejäni kun ei touhut kuitenkaan onnistu sillai normaaliin tapaan. Oon jo nälissäni odottanut saavani sen kullin sisääni pitkästä aikaa, mikään pikku sormeilu ei nyt riittäisi. No, ainahan voisin heittäytyä kylmäksi jos olisin jäämässä ihan ilman. (Ihan ku oisin kuitenkaan raaskinut.)

Keittokomero. J istui jakkaralla t-paidassa ja kalsareissaan, mulla sentäs farkut jalassa kun olin pitkin kaupunkia kävellyt. "Pitäiskö sitä sit kokeilla vähän jotain..." Nousin ylös ja menin herraan kiinni. Kädet lähtivät sivelemään kylkiä ja pakaraa, kohta avaamaan farkkuja. Nihkeä iho ei tehnyt niiden riisumisesta kovinkaan viettelevää, mutta who cares. Pitsipöksyjen reunan ali luikahti pari uskaliasta sormea, eikä tarvittu juuri mitään ennen kuin pehmeät huulet oli kauttaaltaan liukkaat. Heitin pöksyjen jälkeen ritsikatkin nurkkaan, sormileikki jatkui. Kohta J taiteili kalsarinsa pois tieltä päästäen sen komean kalun vapauteen. Hiljalleen vetelin sitä, välillä käyden härnäämässä sormenpäillä kassejakin.

Aikani nautiskelin sormista, kunnes alkoi jalat notkua vähän liian pahasti. Otin huikan vettä ja menin polvilleni. Voi helvetti, kun vastaan tuliskin joskus yhtä ihana kalu! Sitä saattaa nuoleskella ja maiskutella vaikka kuinka kauan, aina puhdas ja raikas, aina hyvän makuinen. Ujostutti kummasti sen verran, että pidin vain silmäni kiinni enkä yrittänytkään katsoa J:hin. Kuulin kuitenkin ne herkulliset huokaukset, ihanaa kun toisesta kuulee milloin teet jotain oikein hyvin. Varsinkin kun kuljetin kieltäni ja kosteita huuliani kalun vartta pitkin kasseille, niitä kiusoittelin pyöräyttämällä kieltäni muutamia kertoja niiden ympäri, hellästi välillä imaisten ja suukotellen.

Polvien huutaessa lepotaukoa nousin ylös ja ajattelin J:nkin kaipaavan vaikka pientä taukoa. Mitä vielä, herra käänsi mut ympäri. Hieman epäröin tuleekohan siitä nyt kunnolla mitään, mutta jakkara on aikalailla sopivalla korkeudella niin, että kalu lykkii oikeaan paikkaan. Vaikka olinkin ihan kunnolla märkä, ensimmäinen survaus sisään tuntui jokseenkin hurjalta. Kun tahdin ylläpito jää mulle seisaaltaan ollen, vähän ikkunanpieleen nojaten, ei vauhti pysty yltymään kovinkaan hurjaksi. On hankala hallita heilumisliikettä kun on hieman varpaillaan ja oikeastaan käsilläkin sen verran vaikea asento ettei saa työnneltyä. Mun puolesta vauhtia tosin ei tarvitse koko aikaa hurjana ollakaan, välillä hitaat työnnöt tuntuu todella hyviltä. Hitaasti liikkuessa saa myös ohjailtua kullin lähestulkoon ulos, kunnes voi painautua takaisin ja saada se syvälle sisään. Sai J vähän työnneltyä vastaankin, ja entäs ne pienet liikkeet kalun ollessa jo syvällä, kun yritetään vielä vähän syvemmälle ja viedään samalla sormet nappulaa pyörittämään... Ahh. Kun lopulta taukoa pidettiin, mulla oli koko haaroväli niin märkä etten viitsinyt heti edes pikkareita laittaa, saati istua siihen ikkunanpieleen.

J lähtee makkariin mutisten "kokeillaas löytyykö toista asentoa". Joku video pyörimään, herra sängynreunalle istumaan. Menin viereen seisomaan ja sain heti sormet sisääni. Jalat vaan eivät jaksaneet yhteistyötä kauaakaan, vähän syö nautintoa kun täytyy nähdä niin paljon vaivaa pysyäkseen pystyssä. Kohta J kellahtaa sängylle, pienesti kylkiasentoon koska selkä ei anna olla ihan lankussa. Ihan hyvä mulle, pääsen kaluun käsiksi ja kohta imaisen sen huulieni väliin. Välillä imuttelin nopeammalla tahdilla, välillä taas vain pieniä suukkoja ja imaisuja ihan tatin päästä. Video jäi jumittamaan, ja se kun vaihdettiin J kömpi takaisin sänkyyn. Pientä yritystä lusikkamaisessa asennossa, mutta en saanut itseäni hyvään asentoon ja J onnistui survaisemaan kalunsa aika voimalla pepun puolelle. Pääsi parahdus ja totesin että sinne ei mennäkään, hetki täytyi jarrutella. J taisi hieman säikähtääkin, koska kohta nousi istumaan ja totesi puolustelevaan sävyyn ettei voinut tietää minne oltiin menossa. Vastasin että tottakai ihan ymmärrettävää, ei mitään hätää. Tilanne tuli itsellekin vähän äkkiä vaikka toki tunsin että ollaan siinä pepulla. En vain osannut odottaa sellaista vauhdikasta työntöä. Kysyin kuinka reunalle J pääsee istumaan, kysyvään katseeseen totesin että niin, katotaan miten pääsen käsiksi.... Ja menin polvilleni lattialle J:n tullessa mahdollisimman reunalle, kostutin huuleni ja lähdin lipomaan kalun vartta alemmas. Kasseihin yltääkseni täytyi päätä pitää aika ikävässä kenossa, mutta mitä sitä ei nautinnon eteen tekisi :D. Ei tarvinnut kauaa olla kun J pyytää kääntymään, "peruutappas tohon". Arvelin olevani liian matalalla, mutta kyllähän se mies sai kuin saikin kalunsa sisään. Kulma oli tosin sellainen, että nyt välilihan vastainen seinämä kiittää ja kumartaa, kivasti hiertyy kipeäksi. Mutta huh, selkävammaiseksi se mies sai aikamoisen vauhdin aikaan, täytyi ihan kunnolla työntää käsillä vastaan etten mätkähtäisi lattiaan. Loppuviimein J luiskauttaa kalunsa ulos ja vie sormet pyörittämään nappulaa, toisella kädellään hieroo kalua. Välillä sormet uppoaa sisään aiheuttaen huvittavia ja lähes nolostuttavia pierumaisia ääniä, kalu on siinä asennossa saanut pumpattua ilmaa sisuksiin. Minä nojaan kyynärpäihini peppu pystyssä ja huohotan kun sormet kiusaavat klittaa, kuuntelen kuinka J hengittää raskaammin ja raskaammin. Kliimaksi lähenee sormien nopeuttaessa tahtiaan, kunnes tunnen kerman roiskahtavan pakaralleni ja valuvan reittä pitkin, tippoja tippuu pohkeelle. Kohta J nousee ja könkkää ylitseni vessaan, jään vielä keräämään itseäni lattialle. Täytyi astella suihkukoppiin saakka jotta sain pestyä kermat pois.

Keittokomerossa J kuulostaa hauskasti aavistuksen ylpeälle ja itseensä tyytyväiselle todetessaan, että "yllättävän hyvinhän toi sujui". Taitaa harmittaa herraa itseään aika pahasti, että selän takia ei pysty mihin haluaisi. Sen lisäksi toki, että kivut on välillä aika pahan oloiset. Mutta että ei pystyisi panemaan! Pahin mahdollinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti