sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Ärsytys

Ja ttu jälleen kipeenä. Hiton flunssat ku ei jätä rauhaan. Muutenkin ollut ihan jäässä koko hiton syksyn, ihan sama mitä on päällä ni aina palelee. Tää päivä vapaa, hyvä vaan. Huomenna pitäs jaksaa 9h duunissa, saas nähä kuinka neidille käy.

Se torstain känni-uho oli aikas vesiperä. No siis, kyllä mä kännin vedin, mutta aika miedon ja tylsän ja lyhyen. Asiaan saattoi vaikuttaa se, että puolentoista viikon hiljaiselon jälkeen J laittaa viestiä. Kai sillä oli joku tarve ilmoittaa mulle lähteneensä sinne-jonnekin-jossa-se-käy-useita-kertoja-vuodessa-tekemässä-yksiä-hommia. Siihen kotikulmiensa viereen. Joo, ei siitä paikasta tai niistä puuhista sen enempää, pointti oli siinä että kaiketi herra koki tarpeelliseksi kertoa mulle lähteneensä. Mikä tietenkin naurettavalla tavalla harmitti. Koska perkele. Mene sitten. Tekisi mieli kysyä milloin se arvelee palaavansa, mutta ehkä parempi jos en kysy. Säilyy edes joku itsekunnioitus. Ärsyttää.

Ens viikonloppuna pikkujoulut. Toivottavasti olis flunssa rauhottunu siihen mennessä. Ja saattasin ehkä toivoa J:n kotiutuneen siihen mennessä, mutta epäilen suuresti. Ja by the way, deittirintamalla ei tapahdu mitään, iiihan just heitän profiilillani kuvitteellisesti vesilintua. Notta emmä täällä ihan pelkästään J:n perään itke, tiirailen vähän joka suuntaan silmät teevadin kokosina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti