maanantai 30. joulukuuta 2013

Kohta loppuu

En ihan tarkalleen muista mitä olen viimeisimpään entryyn rustannut, mutta en tahdo lukea sitä. Tulisi luultavasti taas paha mieli.

Ja nyt en tiedä, mitä tulin tällä kertaa ulisemaan. Kai sitä samaa vanhaa paskaa. Vuosi vaihtuu ihan kohta, josko sen mukana myös aiheetkin... Ja tuli muuten 60 000 täyteen ennen vaihtoa, nyt ollaan jo vähän yli. Jihuu. Katotaan josko satasen kohdalla viittis ees leikillään ajatella tempaisevansa.

Taas vaihteeksi takaraivossa on pyörinyt se naurettava ajatus, että olisin raskaana. En tietenkään ole. Joulusta vaan on jäänyt joku pahoinvoinnin kärsimys, joka saa puolitosissaan pohtimaan että mitäs kaikkea raskauden alkuvaiheen oireisiin voikaan kuulua... Mutta kun en ole.

Tulipahan vaan mieleen, että en ole nussinut ketään muuta kuin J:tä yli vuoteen. Kahta kullia olen lipaissut, mutta siinä se sitten olikin. Itse en ole saanut mitään. Tekisi mieli tasata tilejä ja saada kunnon kyydit joltain ihan muulta. Vaan ihan kuin saisin siitä sitä tyydytystä, jota nyt naurettavasti suunnittelen... Siis siitä, jos kertoisin J:lle nussineeni jotakuta muuta. Luultavasti mulle tulisi vain älytön paha olo ja syyllisyys tai jotain yhtä naurettavaa. Tuntuu vaan, että mun pitäisi kovasti saada seksiä muualta, jotta voisin nopeammin ja ehkä vähän helpommin päästä J:stä irti.

Millähän kummalla sitä saisi itseluottamuksensa ja -arvostuksensa kohdilleen? Varmuudesta puhumattakaan. Saa aika kauan odotella, jos uusia tuulia ei itse lähde hakemaan. Ei ne mua Paikallisen tiskiltäkään tule hakemaan. Vaan kun ei todellakaan riitä rohkeus kokeilla, josko joku ehdokas tarttuisi tärppiin jos kysyisi ihan silleen kasvotusten. Kun ei pysty kestämään torjuntoja, yhden tai kaksi ehkä. Sen jälkeen mennäänkin jo aikamoiseen lukkoon.

Eilen kävin illalla Paikallisessa kääntymässä, karpalomehun voimin. Astelin sisään, tiskin päädyssä istui yksi nuori kolli jonka olen pari kertaa aiemminkin nähnyt. Uskalsin muina naisina jäädä penkin päähän istumaan. Tein tilaukseni heti herran jälkeen, enkä tajunnut yhtään että mun tilaukseni maksettiin. Kun asia kävi ilmi, kiittelin hieman epäuskoisena. Ollaan me pari sanaa joskus vaihdettu, mutta siinä se, miksi se mies sitten tarjosi? Eikä edes kysynyt mitään, oli vissiin vaan maksamaan mennessä sanonut että laskuun myös neidin karpalomehu. Ei kai siinä mitään. Tavallaan tuntui ihan hauskalta, jos hypoteettisesti olisi ajatellut sitä pieneksi flirtiksi tai jotain. Vaaaaan sitten se jamppa kumosikin niin kovin monta kaljaa ja päätyi aikamoiseen humalatilaan, että meni melkein hermot. Loppua kohden se herra oli jo kerran lähtenyt kotiin, mutta puolen tunnin päästä tullut takaisin, tilannut pari kaljaa ja viskin. Ensimmäisen kaljan se unohti johonkin pöytään kun siirtyi sieltä tupakkaretken jälkeen takaisin tiskin päätyyn mun viereen, toisen kaljan ja viskin se unohti tilanneensa kun kävi välissä ulkona haahuilemassa. Kysyi multa kenen ne on, sanoin että sen, "jaa no sit mä istun tähän". Omissa oloissani siinä vain olin ja tein jotain, sanotaanko nyt vaikka että luin lehteä, en kaivannut mitään sosiaalista kanssakäymistä vaan mulle kelpasi mainiosti olla siinä ihan vaan itsekseni. Viereen saa tulla, mutta turha olettaa että uppoudun antoisaan keskusteluun kenenkään kanssa. Mutta kun sivusilmällä näin koko ajan, että herra kääntyili katsomaan mua, se siinä kiemurteli ja mutisi jotain, välillä kysyi "no mitäs muuten?". Eipä ihmeempiä, vastasin ja jatkoin tekemisiäni. Ei mennyt perille, kohta sama kysymys ja jotain ihmeen ilmeilyä. Lopulta kyllästyin siihen tähtitieteelliseen kännitilaan ja täysin käsittämättömään haahuiluun ja pakkasin kamani. Jäi täysin mysteeriksi oliko sillä herralla jotain asiaa missään välissä vai onko se vaan niin kovassa kännissä tollanen. Enihuu, ahdistavaksi meinasi käydä loppua kohden.

Jotain terveempiäkin ajanviettopaikkoja pitänee etsiä, en mä unelmieni panojumalaa Paikallisesta löydä. Tai no... Sellaista jumalaa, joka pitäis myös mua jonain.

3 kommenttia:

  1. Veit jalat suustani.

    Jotenkin en osaa kuvitella tympeämpää ja sisäänpäinlämpiävämpää paikkaa kuin joku Paikallinen lähiöpubi. Uh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kenen jalat?

      Joo, en minäkään. Tosin sellaisessa en aikaani vietäkään. Tämä kyseinen Paikallinen on vähän lämpimämpi myös ulos päin eikä niin täynnä koffin kolmoseen itseään hukuttavia keski-ikäisiä alkoholisteja. Ne taitaa olla häviävän pieni vähemmistö.

      Poista
  2. Koska en käy pubeissa, baareissa enkä muissakaan juottoloissa, saanen heittää ilmoille kaikki ennakkoluuloni!

    Toivottavasti et ole yli 25-vuotias. Siinä ehkä menee ikäraja, jonka alittajan ymmärtää roikkuvan jossakin samassa baarissa tai pubissa harva se viikko - kuuluu kuvaan. No problem.

    Jos kolme- tai nelikymppinen (tai sitäkin vanhempi ihminen) viettää vapaa-aikansa pitkälti jossakin aina samassa baarissa, niin ei voi välttää mielikuvaa kaavoihinsa kangistuneesta ihmisestä, joka jostakin syystä tarvitsee selälletaputtajia ja huulenheittäjiä. Tuttua ja turvallista porukkaa, jonka seurassa saa tuntea olonsa tärkeäksi, kun ei oikein saa onnistumisen kokemuksia muissa ympyröissä, vaikkapa siis työelämässä tai lähisuhteissa. Luuserimeininkiä.

    Ei taida olla olemassa pahempaa kuin asenteellinen kukkahattutäti? ;)



    VastaaPoista