sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Hiljaiseloa.

Ei mitään säpinää. Ei eilenkään, vaikka sujautin ylleni mekon. Hah, temppu jota en tee lähes koskaan. Kai tässä on jokin hassu tarve estiä omaa naisellisuuttaan tai jotain... Mekoistahan se löytyy.

Viikon päästä kevään "projekti" saa päätöksensä. Tänpäiväinen lenkki meinasi vetää ihan veteläksi. Oli yllättävän lämmintä, pahimmillaan ei tuullut yhtään eli viilennystä ei ollut lainkaan. Hieman tuskaista... Ja hölkkäilin vähän turhan lujaa vauhtia, täytyy pidemmällä sitten hillitä. No, antaa kuitenkin toivoa, ettei ihan plörinäksi mene :D. Pitäis vaan keksiä mitä hittoa laittaa päälleen, jos on samanlainen ilma. Se paita on kamala, ei istu ainakaan mun päälle. Tai vaikka noin ehkä muuten voisikin laittaa sen, niin ei ainakaan trikoiden kanssa, ja muissa housuissahan en tätä nykyä suostu kirmaamaan.

Eipä näy shark weekista merkkiäkään. Olo on vähän sellainen, että kyllä niiden pitäisi tulla, vaan kun ei taas näy. No, salee taas keskellä yötä tai jotain... Kunhan ei ensi viikonloppuun venyttäis.

Sais nyt joku uros ilmaantua ja vietellä mut. Saitilla ei tapahdu oikeastaan mitään. Profiilissa vieraillaan kyllä, mutta viestejä ei tule tai niihin ei vastata. En pahemmin edes vaivaudu viestejä kirjoittelemaan, näyttäs olevan enemmän sääntö kuin poikkeus että niihin ei vastata. No joo, enhän oo itsekään kaikkiin mahdollisiin vastannut... Alkaa niin kyllästyttää koko touhu.

3 kommenttia:

  1. Projekti=Naisten Kymppi?Vai Midnight Run?Ei kai Helsinki City Marathon sentään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kymppipä hyvinkin. Maratoonihan taitaa olla vasta syssymmällä, ja yöjuoksukin ajoittuu vähintään elokuulle, ellei syyskuulle jopa. Hidas kehittyminen vie ensin kymppiin, katellaan niitä pidempiä matkoja sit myöhemmin ;).

      Poista
  2. Hellepäivinä deittisivuilla on usein hiljaista. Kesä taitaa muutenkin olla hiljaista aikaa siellä.

    VastaaPoista