keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Vastustamaton

Ookei. Se deitti, jonka lakanoissa kävin pikaisesti pyörähtämässä, nakkasi viestiä. "Oliko viime kerta niin kamala ku ei oo kuulunu?" Öö. No, ei. Mut ei mulla kyllä mitään hurjaa himoakaan jäänyt, tai tarvetta roikkua sussa kiinni... No, vastasin ystävälliseen sävyyn, ja jamppahan totesi että otetaan uusiksi. Hmmm. En ehkä miettinyt vastaamista (siis siihen ensimmäiseenkään) tarpeeksi, koska totesin vain että tässä lähiaikoina on kiirusta, mutta jätin kuitenkin ikkunan auki niin paljon, että herra sanoi nakkaavansa viestiä ensi viikolla. Ehtiihän ja pystyyhän tän pysäyttää halutessaan vielä ilman suuria vahinkoja, mutta pakko myöntää että alkoi nyt jo lievästi ahdistaa...

Mielessähän ei pörrääkään kuin miljoona asiaa. Joista noin puolet liittyy J:hin. JOO TIEDETÄÄN. Se perkeleen apina on läpi viikonlopun ja esim. viime yönä nakkaillut viestiä siinä kahden kolmen maissa. Ja joo, wa:ssa voisi blokata kyllä, mutta ihan ku mä oikeasti haluaisin. Tiedän liian hyvin ettei tää tiedä mitään hyvää, mutta toisaalta on ollut todella mukavaa pystyä juttelemaan sen kanssa hyvässä hengessä. Jokin minimaalinen voitto tässä on se, etten ole itse aloittanut yhtäkään keskustelua, vaikkakin olen tietty mennyt ja vastannut... Mutta en sentään ole aloittanut ja kerjännyt siltä huomiota. Ja tämä pysyy myös jatkossa.

Sunnuntain sää vähän jännittää. Mä en oikein operoi kuumassa. Tällä hetkellä ennusteet viljelee sellasta n. 25 astetta, mikä on ainakin se 5 astetta turhan paljon mulle. Tai no, kestää siinä jos tuuli vilvoittaa, mutta vähän jännittää kun aika ja matka tulee olemaan pisimmät tähän mennessä. Tosin juuri tässä nenäni edessä näkyy maikkarin sää, ja ehkäpä luvassa onkin sadetta. Lösölämpö kera kosteuden ei ole paras mahdollinen, mutta ainakin vesi vilvoittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti