maanantai 26. toukokuuta 2014

Kuumottaa

Kymppi meni kuumissa tunnelmissa. Vähän puolivälin jälkeen aloin tosissani pohtia tuleeko lämpöhalvaus vai ei, ja vaihdoin hetkeksi kävelyaskeliin. Viisas päätös, ja matka jatkui. Varsinainen wet t-shirt -kisa, paita oli litimärkä kun viilentelin itseäni kaatamalla pullosta vettä niskaan. Viisas päätös sekin. Melkein harmitti ettei päällä ollut valkoista, oishan se nyt ollut hauskaa vähän tuhmaksi heittäytyä ;). Jaaa nyt, koska eilen tais jäädä venyttelyt aavistuksen vähiin, on lihakset jäykkinä ja vähän kipeinä. Olis enemmän kuin sopiva hetki jonkun uroon tulla auttamaan sisäreisi- ja pakaravenytyksissä, jos siitä taitat sitä jalkaa, asettele ittes siihen väliin vaan...

Olen koko viikonlopun (duunia ja kymppiä lukuunottamatta) viipottanut mekossa. Minä. Mekossa. Alan päästä jyvälle tästä mystisestä asusta. Kiva leikkiä naisellista aina joskus. Ja miten niin taitaa jotku hormonit vähän hyrräillä? Jalkovälissä tykyttää harva se hetki...

2 kommenttia:

  1. Onnea maaliin pääsystä! Olisin tullut kannustamaan jos olisin tiennyt osallistujanumerosi;-) (ja varsinkin jos olisin tiennyt että siellä miss wet-t-shirt-skabat...)

    Jep,mekot on jees,IhquPossu tykkää kattella Pitkäsääriä.Vinkki: jos oikein tykyttää,voi mekon kanssa jättää pikkaritkin pois ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Numeroitahan ei tuossa tapahtumassa ole kun ei ole sillai mikään kisa kuten vaikkapa puolimaratonit on. Että ei ois mua sieltä tunnistanut, ainakaan ohjeilla "oon se pinkkipaitainen nainen" ;)

      Joskus saattaisi olla kyllä hauskaa kokeilla kommandoa, mutta saas nähdä...

      Poista