lauantai 31. toukokuuta 2014

Illan ratoksi

Ensin juon tummapaahtoiseni, sitten suuntaan suihkuun. Hiuksiin hoitoa, kuorintaa iholle. Sääret silkiksi ja marjainen voide kosteuttamaan. Tukka kuivaksi ja suoraksi - vai leikkisikö sittenkin kiemuroilla? Jalkaan ensin pitsireunaa, sitten mustaa sukkaa. Päälle leikkisä mekko. Silmiin sipaisen jotain tummaa. Illaksi hyvään seuraan nauttimaan hyvää ruokaa ja juomaa.

Jaaa yksin kotiin, mun onnella vielä sateessa.
Mut eipä haittaa, luvassa hauska ilta!

Hmmm, deitti on vilahtanut mielessä pari kertaa. Toivon ettei vilahda illan lopulla tai laitan säälittävästi viestiä. Kato osaa sekin vissiin "pelata". Jätti ilmaan roikkumaan mahdollisuuden, että laittaa viestiä tällä viikolla, ja nyt kun siitä ei ole kuullut, mieleenhän se luikertelee... Tosin en myönnä itse pelaavani mitään, sillä en ole siitä läheskään tarpeeksi kiinnostunut opetellakseni mitään typeriä pelejä. Mutta kai olen vahingossa jotain tehnyt kun siitä on silti kuulunut. Tai sit olin vaan niin helppo, että kun muualta ei irtoa niin mulle isketään viestiä :D. Täysin mahdollista...

Joku vois nyt kyllä osua kohdalle illan lopuksi. Tekisi mieli vähän leikkiä. Tiedän tiedän. Mä oon niin nössö ja tylsä että kotiinhan mä päädyn jos joku ei ryöstä mua mukaansa, mut kai ajatuksella saa leikkiä ;).

Ja ilmeisesti jokin paskamainen mikälie haittaohjelma on päättänyt luikerrella bloggeriini, taas löytyi listasta yhdeksän "luonnosta" joista en ole kyllä yhtäkään kirjaillut. Mitä lie viagra-mainoksia sun muuta. Että jos multa joskus ilmestyy moisia päivityksiä, eivät ole mun käsialaa. Vielä pysyneet kiltisti luonnoksina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti