lauantai 7. kesäkuuta 2014

Pari asiaa

A) Tänään on vika työvuoro ennen kahden viikon kesälomaa. Rai rai! Paljon on jo suunnitelmia loman varalle ;)
B) Deitti veti herneet nenään ku en varmaan laittanu tarpeeks ajoissa viestiä :D voi harmi!
C) J on taas maisemissa. Kävin siellä jo kerran. Lipsuu, lipsuu, mutta lohduttaudun sillä, että välit on hyvät. Se mikään lohdutus ole... Tekosyy.

Tästä iltavuorosta jos selviydyn hengissä, saan ihan luvan kanssa nauttia viiniä. Toki ensin kodin ja suihkun kautta, muutenhan ei illasta tulisi yhtikäs mitään.

6 kommenttia:

  1. JO kerran? Kuulostaa siltä ettei hyvältä kuulosta ;)

    VastaaPoista
  2. Jep, jep, mukavaa ja sutinarikasta lomaa sulle! Muistathan meitä lukijoitakin sit välillä raportoimalla parhaista paloista ;) (Ja tietenkin myös niistä, joissa tuon viimeisen sanan L:n tilalla on N, heh!)
    "täti"

    VastaaPoista
  3. Vähän sellanen fiilis on, että muuten kyllä on hauskaa mut niitä panoja tuskin kertyy mitenkään järisyttävän paljon... Samaa tahtia kuin nytkin, eli aaaivan liian vähän!

    VastaaPoista
  4. Sä oot vaan järkyttävän surullinen tapaus ja tekisin tolle itsetunnolle jotain,jos voisin vaikuttaa asioihin.Mitä j:n panemiseen tarvittiin - viesti vai peräti kaksi?Se toinen mimmi varmaan tajusi dumpata sen ja sulle toi juttu on selitetty jotenkin aivan eri tavalla.."oli ikävä"...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin ihanaa, että on olemassa joku tällainen kuin minä, jotta sä voit pahastua ja sääliä ja hermostua kun ei se vitun idiootti vieläkään tajua! Ja ei, juttu ei menny ihan noin.

      Poista