sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Krapulainen sunnuntai

Huohotusta pienessä keittiössä. Vaimea litinä kuuluu alempaa. "Ota housut pois, mä laitan noi verhot kiinni, mee tohon pöydän eteen." Vyön solki kolahtaa lattiaan, verhot sulkee pois ulkopuolisten mahdolliset katseet. Kädet ohjaa selin, taivuttaa makaamaan pöydän päälle. Kulli etsii tiensä sisään. Pöydän reuna painaa jäljet reisiin, kun työnnöt syvenevät. Nesteiden liukastaessa kalun koko mitalta vauhti nopeutuu ja täytyy puristaa pöydän reunaa. Asento on siitä epämukava, että kalun työntyessä aivan huulten suulta syvälle sisään, mukana menee ilmaa. Jokseenkin humoristisia ääniä, tunne on hieman outo. Ei näytä menoa hidastavan, päin vastoin. Työnnöt lujenevat ja pöytä natisee, ulina saattaa kuulua naapuriin. Lepovaihe, tahti hyvin verkkainen. Tunnen sormien etsiytyvän klitorikselle, ei jumalauta kun tuntuu hyvältä... Vielä uusi nousu, kädet puristavat lemmenkahvoista, jättäen punaiset jäljet. Jalat tärisevät jo. Nussinta taukoaa, mutta ne vaativat sormet haluavat soittaa vielä oman sävelensä, enkä voi kuin nojata pöytään ja huohottaa.

Koneella pitää hoitaa jokin asia. Sen jälkeen ruudulle ilmestyy erään eroottista viihdettä tarjoavan sivuston videogalleriat. "Oisko tää hyvä." Työtuoli natisee selkänojan taipuessa. Toinen jalka on jalkovälini välissä, hyvä este etten saa jalkojani yhteen kun sormien kiusa yltyy liiaksi. Käsissäni kulli kovenee paraatikuntoon, katselen sitä edestakaisten vetojen välissä. "Haluisitko istua siihen päälle?" Tuoli natisee lisää asentojen mukana. Hitaasti ja hakien laskeudun kalun päälle. Varsinainen reisitreeni, onneksi vastapuoli tekee oman osuutensa lantiollaan. Kiima paistaa molempien silmistä. Jalkojen vedellessä viimeisiään nousen pois ja laskeudun kyykkyyn. Lipaisen kalun suuhuni, maistan itseni sen pinnalla. Vilkaisen ylös huulien ympäröidessä nupin, ja suljen silmäni. Nautiskellen nuolen ja imeskelen kalua, kuuntelen samalla huokailuja. Oisko sängyllä parempi? Virnistän kiivetessäni päälle, "ai semmosta". Ujutan kalun sisään, ja laukka lähtee. Rauhalliset työnnöt nopeutuvat vähän kerrallaan, kunnes lopulta kirnuaminen on aikamoista ja ynisen nautinnosta. Aina uudestaan rauhoittumisen jälkeen vauhti nostetaan lujaksi ja pimpsa saa kyytiä. Kohottaudun istumaan ja hamuan kutittelemaan kasseja. Vähällä on, että laukeaa siihen. Saan kuitenkin nauttia vielä laukasta, käsistä pakaroilla, rinnoilla. Nousen pois, käsi hamuaa saman tien jatkamaan kalun hyväilyä. Kutittelen kasseja, huokailen kaulaan, näykkäisen alahuulta, tunnen sängen huuliani vasten. Katselen kuinka nautinto lähenee huippuaan ja ylittää sen sätkien, huohottaen, haukkoen. Jäädään makaamaan ja tasaamaan hengitystä.

Tämä krapulainen sunnuntai on päätöksessään. Ulkomaat on nähty, seuraavaksi kotimaan matkailua. Juhannus on vielä avoin, mutta jos sama kaava toteutuu, luvassa on hyvää ruokaa ja vielä parempaa seuraa.

2 kommenttia:

  1. Hyvin kuvailevasti kirjoitettu :D
    Hauskaa juhannusta; sullahan on tossa nyt juhannusheilakin valmiina ;)
    "täti"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, öö. J:hän tuo oli. Onneksi ei ole kaupungissa.

      Poista