lauantai 21. kesäkuuta 2014

Rikkinäinen

Taas vaihteeksi paha olla. Eikä johdu krapulasta. Joku lievä ahdistus meneillään. Kävin kotimaan matkalla, päädyin J:n mökille yhdeksi yöksi. Tapasin äidin. Aika mieletön ihminen. Järvimaisemissa sielu lepäsi. Joskin yöllinen keskustelu riipi vereslihalle, jälleen. En olisi halunnut lähteä siltikään. Joku yhteys hetkeksi, viestejä vaihtunut aika tiuhaan. Kyllä se tuosta taas kuolee.

Eilen tuli viestiä siltä deitiltä. Tai itseasiassa sitä tuli jo pari päivää aikaisemmin, kun heräsin krapuloissani siellä mökillä. Kyseli miten juhannus, aionko nussia. Just. Ja eilen sama juttu, mites ilta sujuu. Tuu panee. Mitä vittua? Vittuako mä alan noin helpoksi, ihan tosi. Melkein hermostuin ku on pojalla pokkaa. Viikkoja hiljaisuutta, sitä ennen nyrpistelyä koska en vissiin ottanut yhteyttä niin rivakasti ku toivo. Ja sit pitäs yhtäkkiä jotain kaljaa kitannutta onnetonta lähteä nussimaan. Kesken illan? Vastasin että vasta oottelen kavereitani saapuvaksi, en ole lähdössä mihinkään. Ai että jotenkin ärsyttää. Kyllähän mä olen helppo, mut haista nyt jo vittu.

Ihan kiusallani mainitsin asiasta J:lle kun viestejä vaihdeltiin. Kohta kuoli keskustelu, olipa yllättävää. Että kyllä hänen passaa mainita ketä on tullut nussittua, mutta jos minä aiheesta puhun ni hiljaseks vetää. Eihän se fiksua tai mukavaa ole, mutta tuli vaan sellanen olo että tartti näpäyttää. Että et sä mies ainoa ole jolla jotain vipinää on tai joka saa sellasesta puhua. Potut pottuina, hitto vie. Kotimatka tosin meni ihan mukavasti kun herra viesteili, vahti muka perään että pääsen kotiin enkä nukahda bussiin.

Loppuis jo. Oon vähän rikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti