torstai 26. maaliskuuta 2015

Huolto

Viikko mennyt aikalailla paskoissa fiiliksissä. Eilen päätin lääkitä sitä just sillä turhimmalla ja typerimmällä tavalla, viinillä. Uskaltauduin Paikalliseen, koska oletin ettei J tule sinne viikolla. Väärässä olin. Ehdinkö ehkä puolta tuntiakaan siellä istumaan kun herra astelee sisään. Sydän takoi, en sanonut mitään. Hiljaisuudessa hänkin istui, taisi todeta vain että on paljon ihmisiä paikalla. Lähdin vessaan ja sen jälkeen tupakalle. Vessasta tullessa takkia hakemaan näin J:llä puhelimen kädessä, ulkona vilkaisin omaani.

"Taas asia jota et halua tietää. Siinä tuli joku seinä tai ainakin aita vastaan ;)"

Ihan tosi. Mikä vittu toi hymiö on? Vastasin "älä sitten kerro". Join itseni humalaan. Paikallisen sulkiessa paikalla oli jo neiti P:kin ja J sen kanssa sopi kävelevänsä samaa matkaa, asuvat samalla suunnalla. Toivottelin P:lle hyvät yöt, J:kin sitten toivotteli mulle ja lasi huulilla sille vastasin. Piti siitäkin sitten jotenkin yrittää vitsailla toistamalla mun mumina, totesin että älä ulise.

Että mua vituttaa. Koko krapulapäivän oon vähän väliä miettinyt että pistäispä se viestiä. En edes tiedä miksi haluan! Kai mulla ois kova tarve kiukutella sille. Jotenkin läväyttää että taas on satutettu.

Sen sijaan viestiä on tullut Deitiltä. Meidän oli tarkoitus jopa nähdä eilen, maanantaina suostuin sen pyyntöön kun itsetunto tarvitsi buustia. Eilinen meni vain kaikin puolin multa ihan vituiksi, ja sitten Deittikin kertoi että oli tullut pari muuttujaa ja olisi pakko siirtää näkeminen toiseen ajankohtaan. Että nappiin menee kaikki :D. En kyllä oikeastaan ehkä välittäisi Deittiä nähdä. Tai siis, muuten ehkä mut otan nyt liikaa ongelmaa siitä että onko sillä agendat nyt vähän turhan suuret ja niin pois päin.

Yhtään ei oloa helpota nyt se, että tarttis kovasti fyysistä kosketusta. Seksiä ja lohdutusta.

2 kommenttia:

  1. En tiedä mitä sanoa. Mies hyppyyttää sua pois ja takaisin aina sen mukaan, saako muualta. Tunnustaa sulle avoimesti ihastumisensa toiseen ja kelpaat vasta kun se menee ohi, kuitenkin haluat olla käytettävissä? Toivottavasti et toivo, että J huomaa jokin päivä haluavansa vain sut. Sekun ei kuulosta mitenkään realistiselta.

    Oikeastaan aika outoa. Sinä olet toinen nainen, mutta ensimmäisen naisen paikkaa pidetään auki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasin tiuskaista että mikä tossa postauksessa antoi ymmärtää että haluan olla käytettävissä, mutta sitten huomasin tuon kohdan jossa kerroin osittain haluavani siltä viestiä. Ehkä se vaikutti tuolta, mutta tarkoitin että haluaisin erittäin mielelläni kiukutella sille ja tehdä tiettäväksi etten tohon peliin suostu. Kai pitäis julistaa jotain loppumatonta rakkautta että se säikähtäisi ja jättäisi rauhaan.

      Ja joo. Naurettavaa olla toinen nainen kun ensimmäisen paikkakaan ei ole täytetty. Halventavaa. Taidanpa lopettaa.

      Terveisin,
      Känninen bloggaaja, samassa baarissa ko. henkilön kanssa. Fiksua, erittäin fiksua.

      Poista