tiistai 17. maaliskuuta 2015

Vau

Huh. Wow. Siis. BUM-TSI-KA-WOW-WOW.

Kuten näkyy, olen laiskasti tänne mitään jännää kirjoitellut. Enkä ole ehkä parista viimeisimmästä peuhaamiskerrastakaan jaksanut sen kummemmin mainita, koska ne nyt ei olleet niin jänniä eikä musta tuntunut siltä että yksinkertaisesti jaksaisin. Noh...

Mullahan oli tää eräs operaatio ja siitä paranteleminen on mennyt oikein mallikkaasti. J laitteli jo viikko sen jälkeen viestiä eläimellisestä seksistä, notta kelpaisko. Oishan se kelvannut, mutta kun mä en saa nyt rasittaa itteäni, että se eläimellisyys täytyy nyt jättää pois. Menin illalla kuitenkin kylään, ja ne hellät ja rauhalliset otteet oli jotain poikkeuksellista. En tiedä saiko herra itse siitä nyt niin erikoisemmin mitään, tai siis jäi varmaan kaipailemaan enemmänkin (ja oisin mäkin voinut toiset varvit ottaa), mutta se oli jotenkin... Hyvä.

No sit tää eilinen. Hah! Täytyy ehkä mennä kohta kattomaan peilistä miltä se kuuluisa Naantalin aurinko oikein näyttää. Töiden jälkeen suuntasin herran luo, ja alkuun vähän jutusteltiin. Skipataan se liibalaaba, kuka siitä jaksaa lukea. Sänkyyn! Ensin vähän silittelyä paidan päältä, tuntui heti alusta alkaen vähän jotenkin paremmalta. Mä en ole erityisemmin kiksejä saanut tissien puristelusta (siis että miellyttäväähän se on, mutta ei siitä mitään kylmiä väreitä lähde), mutta nyt tuntui kyllä hyvältä. Paitaa vähän pois, kaivele sieltä kupistaan ulos. No on ne rintsikatkin tiellä. Hellästi pyöritteli nännin ympärillä, lipaisi, imaisi. Katselin vieressä. Käsi kulkeutuu reittä pitkin polvien väliin, sisäpuolta ylemmäs raotellen jalkoja. Sormen päät tunnustelivat sileää ihoa ja kangasta, sauman vetivät sivuun ja tunnustelivat altakin. Hellää ja määrätietoista. Ja kosteutta ei tarvinnut pitkään etsiä. J kutitteli klittaa ja tunnusteli huulia, mä lämpenin vauhdilla. Kauaa herra ei jatkanut vaan sanattomasti ohjaili vatsalleen. Jalat erilleen, mitäs täältä löytyy.. Nostin peppua vähän pystympään ja J asetteli kaluaan kohdilleen. Mies painautuu selkää vasten makaamaan, ihana painon tunne. Kalu liikkuu hiljakseen sisällä, ja pian sormet etsivät itsensä etupuolelta klitalle. Voi luoja. Onko se mies ottanut jonkun oppitunnin kun sormet tekivät niin taikojaan? Aikaisemmin sortunut herkästi vähän liian "teräviin" liikkeisiin ja pikkasen liian suurella voimalla, mutta nyt liikkeet sai mut sätkimään melkein välittömästi. Pehmeää pyörittelyä ja lipsuttelua, ei liian voimakkaasti painaen, ja tasaisemmin eikä vain sormen päällä piirtäen. Kiusa vaan paheni ja paheni, mulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin huokailla, ynistä ja loppuviimein ulista läähättäen tyynyä vasten. Sätkin ja tärisin holtittomasti, ja mies vaan jatkaa. Välillä kalu painuu niin kiinni peppua vasten kuin vain pystyy, välillä se tekee pieniä lyhyitä työntöjä ja välillä koko pituudelta aivan pohjaan. En tiedä kauanko siinä huusin kuin heikkopäinen, mutta lopuksi tuntui että kaikki voimat oli aivan loppu ja ulisin "ei enää ei enää". "Narttu alkaa lämmetä vai?" Sulan tähän. Ja varmaan kastelin lakanat vähän muullakin kuin hiellä, ei meinaan kosteus loppunut kyllä missään vaiheessa. Lopulta J jättää klitan rauhaan ja kohottautuu pystympään. Vaihdetaan jalat niin päin, että J levittää omansa ja minä laitan supumpaan. Istuvassa asennossa J puristelee pakaroita, levittää niitä ja katselee kuinka kalu liukuu sisään ja ulos. Ja kun herra lopulta kierähtää pois, mulla oli pieni taistelu että sain notkolla olleen selkäni oikenemaan. Toisesta jalasta oli kadonnut kaikki voimat, oli jokseenkin koomista yrittää saada pikkarit takaisin jalkaan.

Käytiin juomassa vähän ja höpöteltiin niitä näitä. Kauaa ei herra siinä viihtynyt vaan totesi että tuli väsy. Siitä ei aina ota selvää tarkoittaako se oikeasti hetken lepäilyä sängyssä vai sitä, että se menee alasti makoilemaan sängylle käsi kalulla, vink vink nainen. Tällä kertaa jälkimmäistä. Mmm.

Hieroin laiskasti kalua, sormilla hivelin kasseja, kohta J tuo kätensä leikkimään rinnalla. Mikähän siinä nyt oli, tuntui niin hyvältä.. Aikansa sillä leikittyään sormet kulkevat haaroihin, riistää pikkarit pois ja valloittaa vaon. Hellät otteet jatkuvat edelleen, ja pian olen taas märkänä. Ja sitten joku hipaisu tuntuu niin helvetin hyvältä. Levitän haarat ihan kunnolla, leikittelen huokauksillani ja ynähdyksilläni, kuulostanpa mä kiihottavalta... Ja J:n sormet pyörittelevät liukasta nappulaa, ja mä huokailen kovemmin, ja varkain se paineen tunne alkaa pakkautumaan jonnekin lantion seudulle, ja mä ynisen kiimoissani. Kouristus kai on paras sana kuvaamaan sitä orgasmia. Koko vartalo jännittyi hetkeksi ja vapautui sitten tärisemään ja sätkimään kun aallot vapautti paineen. Vau. Laukeamisen jäljiltä klitta on todella herkkä, joten siirsin J:n sormet pois. J katseli vieressä kun mä laskeuduin pilvistäni. Kohta tosin otan sen kädestä uudelleen kiinni ja vedän sen takaisin haaroihini, lisää... Muutamat pyöräytyksen riittivät saamaan mut taas ihan jonnekin sfääreihin. Ihanaa.

Hetki täytyi hengitellä, taisin todeta että sehän tuli helposti. Ja niin muuten tuli, nyt en tiedä mitkä planeetat olikaan oikeilla paikoilla jotta mä olin oikealla tavalla ja tarpeeksi kiihottunut ja rento ja mitähän kaikkea siinä nyt onkaan. Ei koskaan ennen. Ei tollasta. Vau. Rauhoituttuani hamusin huulia, kiihkeitä suudelmia, käsi kulki samaan aikaan kalulle. Sen kärjessä oli kiiltävä tippa, jota levittelin sormella. Olisiko nyt tarpeeksi kosteutta suussakin, täytyi nuolaista se kalu imuun. Touhutipan suolaisuus maistui hyvältä, tätä kalua voisi imeskellä aina. J ei malttanut pitää sormiaan poissa vaan puristeli pakaroita ja etsiskeli mistä painua sisään. Sormi soutaen pepussa, itse kutittelin kasseja ja kävin härnäämässä myös peppua, kuuntelin kuinka J läheni huippuaan. Todella kiihkeää suutelua, alahuulen näykkimistä, pitemmäksi päässyt sänki pehmeästi raapi ihoa. Pyöräytin sormiani kiveksen ympärillä ja J:n silmät muljahti, muutama vaativa pyöräytys lisää ja oli herran vuoro sätkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti