keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Huti?

Deitti pisteli viestiä maanantaina, muuten ollut aika hiljaista. Äsken se tosin keksi kysyä että millon mut saa taas kahville. Lähin jo vastaamaan ja ehin just painaa send ku tuli toinen, "vai saako enää koskaan?" Perse. Vastasin että esim huomenna, mut heti ton tokan viestin nähtyäni aloin katumaan. Ekan luin aika viattomasti, mut... Sittenhän se alkoikin heti tuntua jotenkin liian paljolta. Vittu. Tuliko nyt vastattua turhan hätäisesti?

Miksi pitää tulla heti semmonen vaikee olo, että täytys käydä taas yksi sellainen keskustelu. Heti joku aita pystyyn, suojaksi, jos se toinen onkin liian romanttisilla mielin liikkeellä. Täytyy varoa antamasta vääriä vinkkejä. En tahdo rohkaista ajattelemaan liikoja. Oikeastaan pitäisi varmaan kokonaan vetää raja, että jos pidetään yhteyttä niin tehdään se puhtaasti kaverillisesti, ei mitään söpöilyjä eikä vikittelyä eikä varsinkaan hellyyttä ja kiehnäystä. Siihen vaan sortuu liian helposti, koska sellaista huomiota on todella ihanaa saada. Ja selkeesti semmosesta on allekirjoittaneella puute. Mutta kun tää palveluntarjoaja on nyt vaan väärä. Jälleen kiroan, miksei mukavasta, hauskasta, empaattisesta ja hellästä, kiinnostuneesta, potentiaalisesta miehestä voi olla kiinnostunu, ku sellanen kerranki ois naaman edessä. Saatanan ääliö.

2 kommenttia:

  1. Et voi olla siitä Deitistä kiinnostunut,vaikka se olisi kuinka kiva ja mukava, koska: (itekin tiedät vastauksen) J. on sulle se oikea! ;) Ja täänhän mä oon sanonu jo ennenkin...Että turha selitellä, ettei se tuu toimimaan ym. ym. Tosta sun edellisestä kirjotuksestas käy kyllä ilmi, että teillä on ihan hiton hyvä kemia. Semmoinen, mitä monet ei pysty edes kymmenien vuosien suhteessa koskaan saavuttamaan! :)
    "täti"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta kun J:stä ei tule koskaan saamaan ton enempää. Turha haaveilla mistään parisuhteesta sen kanssa, siltä ei tule samanlaista hellyyttä ja huomiota saamaan kuin mitä Deitti tarjoaa suurin piirtein jokaisessa viestissäänkin. J:n kanssa seksi on ollut parasta ikinä koskaan, sitä en todellakaan kiellä. Mutta kun se ei riitä, varsinkaan kun seksiä ei saa aina silloin kun itse haluaisi. Ja se mies on rikkinäinen, ja mä olen jokseenkin en-niin-ehjä itsekään, ja siitä ei tule koskaan mitään. Ainoat vaihtoehdot tässä on se, että tilanne pysyy ennallaan kuten se on ollut jo pitkään, tai sitten se syystä tai toisesta lakkaa kokonaan.

      Poista