sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Score

Eilen viestittelin yhden miekkosen kanssa aika pitkätkin pätkät. Vaihdettiin numeroita. Illemmasti käytiin lasillisella, mutta mä aloin epäröimään. Pointtina oli siis sellainen pikkutuhma kiva... Mutta kasvotusten se mies ei herättänyt juurikaan kuumotusta. Vähän sellanen laiheliini. Ei nyt mikään muulinperse, mutta siinä ei silleen ulkoisesti ollut mitään sellaista, mikä olis herätellyt mua. Todella huonoon tekosyyhyn vedoten tiet erosi, ja kotona käynnin jälkeen painelin Paikalliseen. Siellä hekoteltiin erään neiti K:n kanssa, ja sille mainitsin tästä deitistä. Ja sitten se laittoikin viestiä. Herra siis asuu Espoossa, ja vinkkaili siinä, että hänellä on auto käytössä, jos vaikka sattuis tulemaan ikävä. Tokihan tällainen tuhma huomio herättelee. Olin ihan kahden vaiheilla, mutta epäröin. Vastailin vähän ympäripyöreitä, eikä hänkään siinä suoraan kysynyt. Paitsi sitten lopuksi, kun olin lähdössä kotiin, totesin että voidaan vaikka huomenna (eli tänään) nähdä jos siltä tuntuu, nyt olen hieman turhan mukavuudenhaluinen ja peitto kutsuu. "Selvä. Tosin ei mulla kauaa ois kestäny tulla ;)". No niin. Kauanko?

Ennen kolmea makoiltiin jo sängyssä. Ja sain taas hyvän muistutuksen siitä, miksi tunnen vetoa vanhempiin miehiin. Okei, en itsekään ole enää mikää teini, mutta tää saman ikäinen mies tuntui niin sellaiselta... Noh, teiniltä kai. Kädet silitteli vähän sieltä täältä, tuntui vähän kiireiseltä, ihan kuin joka paikassa olis pitänyt olla samaan aikaan. Ja kun se vihdoin uskaltautui housuista sisään, se klitta ei ole mikään vitun kivenmukirra jota voi käsitellä kovakouraisesti. Ei saatana. En tiedä, käsittelenkö itse sitten kullin nuppia kovakouraisesti? Mutta jos tiedän sen olevan hellä kohta, ei tulis mieleenkään painaa sitä täysillä voimilla tai vastaavaa. Noh, mitäs en sanonut mitään, oma moka. Mikähän siinäkin on niin saatanan vaikeeta? Noo, kumi kalun päälle, ja sisään. Ihan jees, not bad ja mitä näitä nyt on. Pakko sanoa ehkä, että se edellinen lyhyehköksi jäänyt tyyppi olis miellyttänyt vähän enemmän noin niinku kokonsa puolesta. Mutta tää kesti ihan mukavan pitkään. Ois voinut ehkä jopa vähän vähemmän aikaa, koska mielessä kävi pysyykö mulla kosteus yllä. Niin kivaa kuin seksin harrastaminen onkin, enpä tästäkään nyt niin suuria kiksejä saanut.

Vähän jutustelua, hän toteaa että täytyy yhdentoista maissa viimeistään lähteä. En olettanutkaan että se vielä yöllä lähtee takaisin päin. Mutta tiesinpä jo, ettei sinä yönä hirveesti nukuta. Varsinkaan kun se oli jotenkin koko ajan kummassa asennossa. Josko oisin nelisen tuntia saanut torkahdeltua. Ja aamulla uudestaan.

Mitään suurta himoa ei jäänyt. Kattellaan nyt jos herra itse laittaa viestiä, toivon vaan ettei turhan hanakasti. Voihan sitä ehkä toistekin, mutta mun täytyy miettiä kuinka sanoa että ei kiinnosta niin kovasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti