perjantai 1. toukokuuta 2015

In and out

Eilen katsoin, kun J lähti jonkun naisen matkaan. Näytti niin vaivattomalta! Sydämestä kouristi. Join itselleni pahan humalan.

Tänään seikkailin deittisivustolla, muutin hieman profiiliani. Johan alkoi profiiliin löytää jos jonkinmoista hiihtäjää, joiden profiileista kävi selväksi, mitä ollaan hakemassa. Sitten yksi aika söpön näköinen tyyppi nakkasi viestillä. Sen profiili ei tainnut muistaakseni olla kovin pillunkipeä vaan ihan sellanen kohtuullisen normi. Mutta viestit oli kyllä juurikin sillä asialla. Emmin ja epäröin. Sitten sanoin, että jos mä nyt lähden suihkuun, tuu puoli kahdeksi sinne ja sinne.

Ja se tuli. Ja se oli ihan söpö luonnossakin. Ja kellahdettiin kyljekkäin sängylle, ajattelin että mitä tässä aikaillaan, vein käteni saman tien availemaan vyötä ja farkun nappeja. Ei se miellyttävin suutelija, mutta aika näpsä kulli. Varmaan sellaisella normimitapuulla ihan normaali, ehkä jopa pitkänpuoleinen. Maistui hyvältä, tuoksuikin raikkaalta. Oli poika tainnut käydä suihkussa, mikä nyt oli odotuksista itsestäänselvin, toki. Muutaman minuutin sitä nuoleskelin ja maistelin, kunnes herra siirsi mut selälleen, pyöräytti kaluun kumin päälle, ja painoi sisään. Olin jo suihkuun mennessä ollut kosteana, joten se ei tuottanut ongelmia. "Tuntuu niin hyvältä, saatana", oli suullinen anti siinä vaiheessa, itse taisin voihkaista muutaman kerran. Olisi sitä mieluusti jatkanut paljon pidempäänkin, mutta... Kauaa ei nokka tuhissut :/. Ja tästä syystä tollanen deittisivuston kautta pelkästään seksimielessä tapaaminen ei oikein houkuttele. Kokemukset (ne hyvin vähäiset sellaiset) on olleet joko "meh" tai "tosi huono". Vähän luulen, että tätä herraa hieman nolostutti, mutta elämäähän se vain on. Yritin pitää verkkaisen keskustelun kepeänä ja hyväntuulisena, ehkä jotenkin silleen osoittaa että mulla ainakin on kaikki ok eikä mitään paskan makua suussa.

Tulipahan kokeiltua. Kynnys alenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti