maanantai 8. huhtikuuta 2013

Joskus vähän vähemmän onnistuneita puuhia

No niin taas. Tulihan sitä viestiä ja vieläpä aika pian ton mun päivityksen jälkeen. Ja suhteellisen suoraan tuli myös kutsu herran luo. Vastasin, että jos sotkut ei haittaa niin käy, muussa tapauksessa tulisi tyytyä vähän rauhallisempaan jumppaan. Suuntasin sinne. Juteltiin. Mentiin makkariin. Hieroin boksereiden päältä heräävää kalua, omat pöksyt kostui jo siitä huokailusta. Bokserit pois tieltä, rintsikat hittoon, paidan nappeja auki ja herran käsi suuntasi haaroihin kiusaamaan. Jumalauta sitä panetusta. Sanoin herrallekin, että kohta on mulle ihan sama haittaako herraa sotkut vai ei. Aikansa siinä kiusattuna oltuani päätin, että nyt riittää, ja siirryin kosteine huulineni kalun luo. Namm... Kiihkeää ääntelyä jos en sanois. Välillä sain huulet raavittua parransängelläkin, alahuuli vieläkin hellänä näykkäisyistä. Lopulta taisi herralla krapula ottaa vallan, ja pidettiin taukoa.

Jonkin aikaa keiteltiin teetä ja höpötettiin, kunnes todettiin että jotain taisi jäädä kesken. Herran sormet harhaili jo housuista sisään, jolloin kysyin että pitääkö mun käydä vessassa. Kävin kiskaisemassa puuvillapeniksen pois ja nappasin tumman pyyhkeen mukaan. Herra asetteli itsensä haarojen väliin ja työntyi kerralla sisään saaden mut voihkaisemaan kovaan ääneen. Vauhdikasta menoa ja muutama lipsahdus, jonka jälkeen herra totesi että on vähän liian rankkaa hänelle. "Vähän jännittää tuleeko sydäri." Älä nyt, ota rauhallisesti, voidaan keksiä muutakin. Herra kierähti pois ja mä vein käteni kutittelemaan kiveksiä. Sain miehen laukeamaan, mutta jäi vähän köyhäksi. Sellainen "pakotettu" fiilis, en osaa selittää. Siis että se laukeaminen ois ollut hieman tekemällä tehty, jotta saisi hommat loppuun. Eikä nyt muutenkaan ollut niin kiihkeetä menoa kuin joskus aikaisemmin. Krapula vaan taisi olla herralla sen verran voimakkaasti päällä, ettei kunto oikein kestänyt. Makoiltiin pitkä tovi, kunnes suuntasin vessaan pesulle. Herra kävi jonkin ajan päästä suihkussa, mutta jäätiin vielä ainakin tunniksi keittiöön juttelemaan. Herra oli lähdössä vielä muualle, ja poistuttiin samalla oven avauksella.

Ensi viikolla olisi pitkästä aikaa luvassa kidutusta kauneudenhoidon nimissä. Luvassa siis sokerointi. Ei kyllä oikeasti olisi edes rahaa, mutta jostain sitä taikoo.. Alkoi kyllästyttää tuo pöheikkö, vaikka lienee pakko jättää kummulle ihan riittävästi. Iho ei vaan tykkää ja siinä (mutta ei juurikaan muualla) karvat tuppaa kasvamaan sisäänpäin. Yhyy.

Ja mikä oli tuo eilinen kävijäpiikki? Päivän kävijäennätys meni rikki niin että poksahti. Onko munkin blogista käyty tarinoimassa jossain? Kumma kyllä mitään kommentointia ei ole tapahtunut. No, mikä lienee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti