lauantai 20. huhtikuuta 2013

Onko neiti naitu neiti?

Vai naidaanko neiti(ä) nyt? Puhki, kiitos.

Mitenkäs tää aina näyttää menevän niin, että ensin ulisen naurettavasti J:stä, tyyliin pitäs unohtaa koko mies, ei sais haihatella sen perään, kasvot kohti uusia seikkailuja, jne. etc. ja mitä näitä nyt oli. Ja nyt sitten on taas kirjotettavaa aiheesta J ja sen kalu.

Herralta tuli taas tossa ke-to välisenä yönä jotain känniviestiä, ja siinä höpötellessä totesin että ei taida herrasta saada tissutteluseuraa seuraavalle illalle. Selitin, että mun viikonloppuni alkaa torstaina, eikä kukaan kuitenkaa leiki mun kanssa. Alkuun herra hangoitteli vastaan ja vetosi flunssaansa, ei halunnut tartuttaa sitä muhun. Kun sitten toivottelin hyvät yöt, olin siinä käsityksessä että saan tissutella itsekseni. Päivällä kuitenkin kun jotain viesteiltiin herra kysyi, että pitäskö hänen sit käydä alkon kautta. Totesin, että ihan sama, mut emmä nyt ole vaatimassa mitään. No, sovittiin kuitenkin, että suuntaan töiden jälkeen sinne. Ja niinhän mä teinkin.

Keskusteltiin aika paljon treenaamisesta ja lenkkeilystä, saan siltä niin hyviä ohjeita että! Ja tyhjättiin lasit toisensa perään, kunnes huomasin olevani kivasti hutikassa. Enkä ole ollenkaan ylpeä siitä, mitä seuraavaksi tapahtui. Niin harvinaista mun kohdallani, että melkein järkytyin. Kontrolli nimittäin tuntui kadonneen, ainakin tälleen jälkikäteen mietin miten ei mitkään varotuskellot soinu päässä. Se humalatila nimittäin meni siihen pisteeseen saakka, että neiti meni kaulailemaan pöntön kanssa. En muista millon viimeks oon sellaseen olotilaan päätynyt. Valehtelematta joskus vuuoosia sitten. Ja kun vihdoin keräsin itseni ja pesin hampaat, palasin keittiöön. Sympatian määrä ei sentään kattoon asti kohonnut, mutta ei tullut myöskään kuittailuja. Kiitos siitä. Paidan onnistuin kastelemaan siinä hampaita pestessäni, että J päätti kaivaa kormanoistaan lainapaidan. Nosti mut seisomaan, kiskaisi märän paidan pois, ujutti kuivan paidan päälle ja hymyili. Itse vielä siinäkin vaiheessa ehdin älähtää, että hei en mä nyt tässä ala mitään paitoja vaihtelemaan, sähän näet mut melkein älasti. J vaan hymähti ja totesi, että kivaltahan noi tissit tossa naaman edessä näyttää. Loppuyön ryystin vettä ja yritin olla nukahtamatta. Lopulta mentiin nukkumaan. Tosin herra oli vähän sitä mieltä, että kun mä nyt kerta farkutkin otin pois ni tekis vähän mieli. Naurahdin ja käännyin selin herraa päin. No, anti mennä. J kiskaisi molempien housuja sivuun ja ujutti kalunsa sisään. Ei siinä kauaa kihnutettu kun sanattomasta sopimuksesta alettiin vaan nukkumaan. Mä sentään nostelin housuni paikalleen, herra joskus puolen päivän jälkeen herätessään kysyi miksi hänellä on housut puolitangossa. Totesin, että saattoi johtua siitä kun herra halusi vähän nylkyttää yöllä. "Aha."

Perjantai menikin kivasti krapulassa ja puolet päivästä nukkuessa. Jossain välissä herra taas totesi keittiössä, että ei jaksa istuskella, ja lähti makkariin. Seurasin tupakan jälkeen perässä, ja pornoahan siellä oli pyörimässä. Olo oli ehkä hivenen heikko, mutta tottahan toki nappasin kalusta kiinni ja hiljalleen sillä leikittelin. Kohta J kuitenkin päätti kiepahtaa päälle ja ohjailla kalunsa sisään. Ihanan rauhallista, hidasta, pehmeää nussimista. Ei voinut olla huokailematta niiden pitkien työntöjen aikana, kun tuntui että kalu painaa napaan asti. Namm. Välillä taukoa keittiön puolella, kohta taas takaisin makkariin. Uusi filmi pyörimässä (ei sitä kumpikaan juuri katso, se on lähinnä vaan hyvin suora vihje että nyt panettaa, miten ois?) hieroin taas kalua aikani. Sitten herra päättää ottaa mun jalkovälin huomionsa keskipisteeseen ja raottaa housuja. Pari kertaa sormea sisään, jonka jälkeen sain nuoleskella sitä. J vie mun käden sinne leikkimään, pistän pienen esityksen päälle. Upotan ensin yhden sormen, sitten vien kosteutta klitalle ja leikin sillä rauhallisesti. J katsoo herpaantumatta mun kättä, runkaten samalla itseään. Sitten upotan toisenkin sormen sisään, päästän pienen huokauksen, levittelen huulia.. Ja sinnehän se mies naamansa vie. Ei tarvinnut erikseen pyytää. Kieli lipoo, sänki raapii, sormet soutaa ja mä kiemurtelen. Herra vie mut taas niin lähelle laukeamista, että alkoi melkein vituttaa kun ei kuitenkaan lauennut. Taas se sama vanha ongelma, eli alkaa tuntua liian pahalta just siinä ratkaisevalla kohdalla kun se orgasmi alkais kasaantumaan ja odottamaan.. Mutta taisin ainakin naapureille antaa jotain ajateltavaa kun seuraavan kerran J:n rapussa näkevät ;). Lopulta oli siis kuitenkin pakko pyytää herraa lopettamaan. Taidettiin tässä vaiheessa käydä taas keittiön puolella tupakoimassa, oisinko käynyt myös suihkussa. Sitten siirryttiin jälleen jollain tekosyyllä sänkyyn, nyt runkkailin herraa vähän kauemmin kunnes kalu tuotiin imettäväksi. Kohta herra kääntyi siten, että pääsi itsekin nuolemaan, mulla meinasi taas keskittyminen herpaantua ja pahasti. Niin lähellä, niin lähellä..! Mutta ei. Jäin henkeä haukkoen makaamaan kun herra nousi pois, tuntui että pimpsa olisi aivan puhki raavittu sen parransängen takia. Hetken levättyäni nappasin kalusta kiinni ja tein parhaani. Herra siirsi oman kätensä nuppia hieromaan, jotta itse siirryin kiusaamaan kiveksiä. Tuntui, että sai taas ranne vääränä puuhailla, mutta kyllähän se herra lopulta laukesi. Ja sotki siinä samalla mun hihan.

Tehtailtiin vähän ruokaa ja katseltiin elokuvaa josta taisin nukkua yli puolet. Elokuvan loputtua istuskeltiin taas keittiössä ja höpöteltiin, sitten katsottiin toinen leffa. Sen jaksoin jopa valvoa loppuun asti. kolmannen kohdalla en edes yrittänyt enää, vaan aloin nukkumaan. Tarkoituksena ei ollut jäädä toiseksi yöksi, mutta se nyt meni taas niin, että ikäänkuin vahingossa venyy niin myöhäselle että on aikalailla itsestäänselvää jäädä sinne. Jossain välissä, varmaan sen kolmannen leffan loputtua, herra könyää mun päälle, "täälläkö sitä vaan nukutaan?" Käännyin vatsalleni jotta herra sai kalunsa paremmin peppua vasten, tosin sitten totesin että on kai parempi käydä vessassa nyt kuin kesken puuhien. Lakanatkin vasta vaihdettiin... Uusi yritys, pieniä kosteusongelmia havaittavissa. Ei meinannut mennä sisään, sen siitä saa kun ei lämmittele ;). Lopulta painui älähdyksen saattelemana, vähän niinku ois jo paikat puhki. Kosteus kyllä riitti, mutta tosiaan alkoi jo olla niin puhkinaitu että jatkoin niinkin pitkään vain puhtaasta miellyttämisen halusta. Lopulta oli kuitenkin pakko todeta, että mä saatan oikeasti mennä rikki jos vielä jatketaan. Jäätiin allekkain makoilemaan, siinä on jotain miellyttävää tuntea toisen paino päällään. Käytiin vielä tupakalla keittiössä, kunnes totesin etten enää jaksa. "Ei tartte", menin siis nukkumaan. Herra oli jäänyt puuhastelemaan vielä vaikka ja mitä, kun jossain vaiheessa heräsin siihen kun se kapuaa nukkumaan.

Aamulla heräsin puolilta päivin ja päätin hipsiä kotiin. Sen verran J:tä herätin, en tykkää sieltä lähteä vaan ilmoittamatta mitään. Ja tossa muutama minuutti sitten herra laittoi viestiä jossa kysyi, seisoinko bussimatkan. Viite viimeisimpään yhdyntään jonka lopulla totesin etten pysty kohta enää istumaan. Pystyin kuitenkin, pelko oli turha. "No höh, turhaanko mä huhkin?" Juu et, kyllä tuntee taas saaneensa.. "Kiva ku huomasit", huomaan vielä huomennakin. "Ai ku kiva ;)", eikö ;).

No onhan se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti