lauantai 6. huhtikuuta 2013

Uusi yritys vai yrittämättä parempi?

Joo. Ei se ilta tuonut mitään tullessaan. Paitsi jatkot pääsiäisjatkojen isännän luona, uusinta siis. Tällä kertaa joukkojen vahvistuksena oli myös neiti P. Voisin sanoa, ettei ollut taas mitään järkeä lähteä jatkoilemaan. Ensinnäkin, join taas lasin tai kaksi punaviiniä ja nyt päätä jomottaa (pääjomolla ei ole saletisti mitään tekoa niiden 3-4 siiderin ja parin valkkarilasin kanssa..). Toisekseen, jutun taso oli kiinnostavuudeltaan miinuksella. Mä en kertakaikkiaan jaksanut yhtään. Muut oli liian kännissä - tai ainakin P ja isäntäherra, J oli varmaan sekin mutta se nyt on aina hiljaa muutenkin. Tuntui, että mä olen selväpäisin siitä porukasta. No, notkuttiin siellä taktisesti just pikkasen liian kauan, että oisin ehtiny viimeiseen yöbussiin. Isäntä tarjosi yösijaa, kuin myös P. J ei luonnollisestikaan uskaltanut sanoa mitään, ettei vaikuttaisi epäilyttävältä. Plus ihan hyvä niin, koska sitten olisin joutunut kieltäytymään. Hah. Mutta vähän saatoin toivoa, että perään olis tullut tekstiviestiä.. No, ei tullut, ja taksilla pääsee.

Nukuttu on noin kuusi tuntia, yay. Krapulajomosta huolimatta kävin jopa lenkillä, voin siis olla ylpeä itsestäni. Nyt kuivattelen tukkaa suihkun jäljiltä, naaman kampaamisen jälkeen ajattelin sujauttaa punaiset sukkikset jalkaan ja verhota perseeni sillä ainoalla hameella joka mulla on - se samainen hamonen, joka saa mut tuntemaan itseni joko makkarankuoreen sullotuksi norsuksi tai ihastuttavan naiselliseksi tiukkoine perseineni. Saa nähdä, mitkä fiilikset on tänään.

Ja jumalavita! Eilen oli Paikallinen pullollaan miehiä, eikä yksikään näyttänyt edes vilkaisevan meidän pöytään päin. Olen hyvin loukkaantunut.

Luultavasti olis kaikin puolin mukavampaa, jos ei yrittäs yhtään mitään. Ei vaivais päätään millään ajatuksilla. Yllättävän usein asiat kuitenkin hoituu itsestään ja silloin kun ei kiinnitä miehiin mitään huomiota tai uhraa ajatuksiaan heihin, niin johan alkaa tulla yhteydenottoa ja silmäniskua.

Nyt vaan ois kovasti sellainen tarve. Tarve saada mukavaa huomiota, vähän jännitystä. Jotain muuta ajateltavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti