sunnuntai 11. elokuuta 2013

Mitäs läksit.

Olipas paska ja turhauttava viikonloppu. Onnistuin humaltumaan eilen, enkä oikein tykännyt. Tai no, mikäs siinä, mutta ilta vain päättyi aika paskasti. Loppuviimein päädyin Paikallisesta erääseen jo kerran kokeiltuun helvetinloukkuun Hymykuoppamiehen ja vanhaherra R:n kanssa. Kymmenen minuuttia ja Hymykuoppamies katosi. Vessaan se lähti, mutta ei tullut sieltä takaisin. R:n kanssa odoteltiin aikamme kunnes mentiin tupakalle. Kävin vielä sisällä katsomassa oliko herra jossain siinä, mutta ei näkynyt. Kävin vessassa ja päätin, että mä en halua olla täällä. Herra R oli aivan tuhannen naamat, se helvetinloukku oli juurikin sitä, helvetillinen loukku, ja ne ihmiset... Ei. Sanoin R:lle että mä lähden nyt kotiin, haluaako se poistua samaa matkaa (herra näytti kovin tuskaiselta ja siltä ettei viihdy yhtään). R lähti mun perässä sisälle, mutta narikalle päästyäni ja kassini saatuani herra oli totaalisen kadonnut. No voi vittu. Ihan sama. Ulkona katselin vielä muutaman minuutin kunnes lähdin pysäkille. Ja voi sitä ihmismäärää, sikailua, kännisten törttöilyä, oksentamista... On syynsä, etten viihdy ns. keskustassa vaan haluan mieluummin viettää aikani jossain rauhallisemmassa paikassa.

Iltaa ei laisinkaan parantanut se, että J kävi Paikallisessa ja tottakai kännipäissäni keksin laittaa sille "apua!"-viestiä sieltä jatkopaikasta. Mutta ei, herra ei tarttunut syöttiin vaan alkoi naljailemaan. Että haista nyt vittu. Ja pidä tunkkis. Ja kun herra kenties parin viikon päästä lähtee taas kaupungista, saan hetken rauhan tän pääkoppani kanssa. Ja kun herra sieltä palaa, on kenties taas edessä se nussimisen juhla, joka vaan hajottaa taas pakan. Mun pitää siis tehdä kaikkeni, jotta saan jotain muuta, mielekkäämpää virikettä ja ajattelemista itselleni.

Huomenna ajattelin olla kiltisti vaikka Paikalliseen suuntaankin. Neiti M on miekkosensa kanssa tulossa istumaan iltaa, ja Paikallinen on siihen sopivin paikka. Neidit H ja ehkä myös L tulee paikalle, mitä luultavimmin myös herra E. Toivottavasti on hauska ilta, mä en jaksais mitään turhuuksia ja paskaa oloa.

Mitäs läksit. Ihan oma moka.

Onneksi tää krapulalla maustettu sunnuntai rullautui kuitenkin kohtuullisen hyvin. Ainakin sain saatanan hyvät krapulamätöt nimeltämainitsemattomassa paikassa. Ja erittäin huokeaan hintaankin. Menen takuulla uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti