maanantai 20. tammikuuta 2014

Hyvä viikonloppu

Ihan passeli viikonloppu. Hyvä seura, hyvä ruoka, ja viini virtasi. Lauantai toki tuntui jokseenkin kohmeloiselta, vaan eipä sekään ollut ihan paska päivä. Ja eilinen vierähti jälleen hyvän seuran parissa. Siis vapaa viikonloppu, mahtavaa. Onneksi pomo ei ryppyillyt vuorotoiveiden kanssa.

Kaiken ois toki kruunannut se, että olisi saanut pomppia kalun päällä, vaan kun ei. Tosin jokin pieni mahdollisuus sille on tänään. Riippuu vähän siitä sun tästä. Vaan ehkäpä olen fiksu enkä laske suunnitelmiani sen varaan. Oon tarpeeksi monta hetkeä tuhlannut siihen, että odottelen josko kivasti sattus onnistuun.

Vois toivoa, että tällasia viikonloppuja tulis lisää. Tai no, ei tartte aina sellasta krapulaa tulla, mutta jos nyt kuitenkin aina hyvässä hengessä ja hyvässä seurassa. Liikuskeltiin paljon muualla kuin Paikallisessa, piristävää vaihtelua (tosin sinnehän se ilta sitten päättyi). Pikkasen bar hoppingia, tekee hyvää sillon tällön. Joo, joskus vois olla ihan kiva asustella sillä suunnalla, paljon kivoja paikkoja.

Viime vuonna synttärit kuitenki kului paljon tylsemmissä merkeissä. Että plussalla ollaan :)


2 kommenttia: