tiistai 14. tammikuuta 2014

Toistaiseksi ei lisättävää.

Olenpas mä huono kirjottamaan mitään. Vaan miksipä sitä tyhjästä löpisee? Siis ei mitään, ei niin mitään, ole tapahtunut elämässäni viimeisen viikon aikana. Join yhden lasin viiniä, hui. Toki karvat väheni alakerrasta viikko sitten ja huomenna ne vähenee vintiltä, mutta muuta jännää ei ole luvassa. Niin joo, paitsi toosalääkäri huomenna. Katellaas onko papakokeen tulokset tällä kertaa jotain muuta kuin peruskauraa.. Suunnitelmissa ei ole just nyt muuttaa pillereitä muuhun ehkäisymuotoon, mennään näillä nyt toistaiseksi. Jännää, eikö?

No, onhan sitä sentään jotain jännääkin luvassa, se koulutytön rooli pitäisi aloittaa näillä näppäimillä. Mutta opiskelut ei kuulu niinkään tän blogin aihepiireihin, joten ei siitä sen enempää. Paaiiitsi tietenkin sitten, jos sieltä löytyy joku potentiaalinen seksijumala jonka takia sekoittaa päänsä ja pilata elämänsä, sitten kerron toki lisää.

Sain sentäs päivä pari sitten sähköpostin, jossa joku lukija kertoi seuraavansa mun löpinöitä. Ainahan se mun salaiseen esiintyjä- ja huomiohuorapuoleen vetoaa ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti