sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Seksiä.

Torstaiyönä J:ltä tuli viestiä. Kädenväännön jälkeen hyppäsin taksiin ja hurautin sen luo. Yö meni keskustellessa aamuviiteen. Lähinnä J puhui ja mä kuuntelin. Se oli J:lle vaikea yö. Enempää en asiasta avaudu, sillä tarkoitus ei ole laverrella täällä muiden asioita. Jäin yöksi, puoliltapäivin oli koulua ja J:ltä lyhyempi matka. Kävin suihkussa ja ennen lähtöä menin makuuhuoneeseen herättämään J:tä. J nykäisi mut kainaloon. "Nyt hetikö sun pitää?" Joo. Pari hellää puristusta pepusta. Jos et lopeta niin mä en saa lähdettyä. "Harmi", puristelu jatkuu. Voin tulla koulun jälkeen takasin, varo vaan. Lähdin ja jätin J:n nukkumaan.

Koulun loputtua hiihtelin takaisin. Keittiöön päästyäni J alkaa heti lämmittelemään. Sormet taiteilivat vyön ja housut auki, hiipien niistä sisään kutittelemaan. Mirri alkoi kehrätä saman tien... Enkä tietenkään malta pitää sormiani poissa J:n housuista. "Imase", J painaa päätä alas. Imaisin kullin huulieni väliin ja lutkutin antaumuksella. J kääntää ympäri, kiskoo housut alas ja asettelee kalunsa kohdilleen. Pimpsa antaa periksi, nojaan ikkunasyvennykseen. Lasi huurtuu huohotuksesta, kun J lykkii kaluaan sisään. Kohta herran sormet hakeutuvat nappulalle, sitten meinaakin lähteä jalat alta. Kiusa jatkuu ihanan kauan. J nostaa mua pystympään, peruutetaan jakkaralle. Heijaan edestakaisin tunnustellen kalun liikettä litisevän märässä pimpsassa. J kuljettaa käsiään pitkin kylkiä, puristaen pakaroista, levittäen niitä. Sormi painelee peppua, upoten sisään. J nousee ylös ja arvaan mitä on mielessä. Kalu ohjataan peppua härnäämään, yritän rentoutua parhaani mukaan. Se vaan on niin iso, että toiminta on aika kaukana puhtaasta nautinnosta. Sormet hakeutuvat taas nappulalle, kamalaa kiusaa kun pepussa tuntuu epämukavalta ja klitalla herkulliselta. Välillä on pakko hillitä J:tä, ettei vauhti kasva liiaksi. Lopulta sanoa, että ei pysty. J istuu takaisin jakkaralle vetäen mut syliin. Rauhotutaan siinä aikamme, kunnes J lähtee pikasuihkuun. Herra tulee takaisin, käyn vessassa. Takaisin tullessani J toteaa heti, että jatketaanko sängyn puolella. No sehän käy. Herra käy selälleen, mä kömmin viereen. Kohta imaisen kalun suuhuni, posket kuopalla imen ja nuoleskelen. J:n käsi ohjailee välillä vauhtia ja syvyyttä. Ehkä hieman on kakomisrefleksi treenautunut.. Kuuntelen J:n huokauksia, nautiskelen. Kohottaudun ja kömmin päälle, J ohjaa kalun sisään. Mmmh, paikat on tän jälkeen hellinä.. "Tuntuuko hyvältä?" Mm-hmm. Sormet vietiin jälleen klittaa kiusaamaan. Ah, hyvä kun henkeä sai siltä huohotukselta. Lopulta oli pakko pyytää lopettamaan, klitta oli ihan kärsimyksissään. "Ootko sä kiimassa, narttu?" Nussinta jatkuu kohta ja J paukuttaa lanteillaan niin ihanasti. Hyvä kun pääsen pois siitä, jalat jäykkänä ja pillu helottaen. J vie käden kalulleen, vielä ei riittänyt. Sujautan oman käden kasseja kutittelemaan. "Uskallatko lipasta?" J kysyy kun kiusoittelen sen peppua. En tiedä. Kohta kohottaudun ja hakeudun kalun kimppuun. Nuolen kasseja, imeskelen, vähän kerrallaan käyn alempana ja alempana. No hitto, kerran sitä vaan eletään. Alemmas, kuulen J:n huokailusta että nyt kiihottaa. Välillä sormi, välillä kieli kiusaa, mies hyrrää täysillä. Rietasta, kiihottaa itseänikin. Lisään vielä kierroksia ja lopulta yninän saattelemana J laukeaa.

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No en tiedä noista kaverin eri ongelmista joihin olet aiemmin viitannut mutta ainakin tässä stoorissa olisin voinut vaihtaa J:n kanssa paikkaa, ei epäilystäkään;-)

      Poista
    2. Ongelmista viis, tottakai. Et tiedäkään kuinka hyvää toi kommentti teki. Terveisin, Huomiohuora. Jotain hyväksyntääkö lie haen, varmistelua itselleni että kelpaan. Vaan eiköhän meistä jokainen... Hivelee itsetuntoa kuulla, että joku ottaisi mielellään paikkansa mun käsittelyssä ;)

      Poista
  2. nojoo onko vähäse paska itsetunto kun pitää jokakerrasta kun saa seksiä kirjotella nettiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siitähän tässä onkin kyse :D tervetuloa vaan lukemaan! Tykkäät kuitenki

      Poista