perjantai 3. tammikuuta 2014

Puku tekee miehen

Ja vasta kun pääsin ulisemasta.

J nakkasi viestillä kun olin töissä. Lähetti kuvan itsestään mustassa puvussa. Sanat ei riitä painottamaan, kuinka hiton komealta se näytti. Ai jumalavita, polvet notkahti ja taisin valahtaa saman tien märäksi. Loput työvuorosta menikin sitten kuin horkassa. J pyysi luokseen, tarviiko sanoa mitä tein.

Sain sen haluamani keskustelun ennen J:n lähtöä. Ja sain myös väristä ja huohottaa sen miehen käsittelyssä. Sain sen kalun sisääni, käden tukistamaan hiuksista, hampaat näykkimään kaulasta, rinnasta.. Kliimaksia kohden tukistus tiukkeni, puristus olkapäästä, lantion voimakas työskentely. Sitten työnnöt loppuvat, mies jäykistyy, värähtää, lopulta lysähtää ja jää päälle makaamaan. Jälkiväristykset tuntuvat. Maataan useampi minuutti, minä alla jalat edelleen koukussa J:n lantion ympärillä. Lopulta J siirtyy viereen makaamaan, tunnen kuinka tussu on täynnä tavaraa. Jutellaan jonkin aikaa, kunnes tunnen että on pakko siirtyä vessan puolelle. Nyt menee herralta lakanat vaihtoon, totean. "No, johan ne oli kai aikakin vaihtaa."

Jäädään vielä keittiöön juttelemaan ja tupakoimaan. Kun haukottelu tahtoo karata lapasesta, totean että pitäisi vissiin poistua kodin suuntaan. Puin päälle ja toivotin hyvää matkaa, J lähtee tänään. Saa nähdä kauanko se siellä viihtyy, voi olla ettei paria viikkoa kauempaa tai sitten vierähtää taas kuukauden verran. Hetki aikaa nyt kuitenkin, saada ajatukset rauhottumaan, armonaikaa jos vaikka vihdoinkin kasvattaisin selkärangan enkä heti juoksisi luokse kun J huhuilee. Jos vaikka saisin paremman tarjouksen tässä välissä... Toivossa on hyvä elää.

Se pienimunainen deitti jatkaa viestittelyään. Viimeksi vastasin sille, että en tahtoisi jälleen torjua, vink vink mitäs jos et enää ehdottelisi, tää on mun sääntö ja aion noudattaa sitä. "Sun pitäs hankkia toisenlaisia sääntöjä. Musta meillä oli hauskaa ;)" Niin. Tän siitä saa kun ei ole sydäntä sanoa suoraan jos ei miellytä. Tai no, ei siinä miehessä ehkä muuten niin kamalasti vikaa ollut, siis että siinä lopuksi rupateltiin aika hyvässä hengessä ja näin. Mutta se ei tarkoita, että tuntisin siihen ihmiseen mitään seksuaalista vetoa tai että olisin suunnattomasti nauttinut siitä touhusta. Varsinkin kun kieltäydyin itse seksistä jo aikalailla alussa, vaikka toki olin mennyt sinne aikeena nussia. Vastasin miehelle selittäen vähän, miksi mulla sellainen sääntö on (eli kun ihmisistä nyt ei vaan tiedä, onko ne jotain hulluja ja jos jätän ikkunan uudelle tapaamiselle niin se voi lähteä lapasesta, nimim. kinda been there - PLUS jos nyt tällasta kevyttä panoa mietiskelee, niin jos siitä lähtee uusintaa ottamaan niin tunteilla on enemmän ja enemmän sijaa änkeä mukaan kuvioihin, joten tapaamisten jatkon kieltäminen suojelee mua sellaseltakin). Mene ja tiedä ymmärsikö se herra siitä selityksestä mitään, en sitä ihan näillä sanoin kuitenkaan ilmaissut. Tavoitteena noilla deittailuilla on lähinnä se, että tapaisin kenties mielenkiintoisia ihmisiä ja mikä jottei saattaisi siitä syntyä jotain vähän enemmänkin. Mä en etsi sieltä panoja tai muuta pintaliitoseuraa. Vaikka nyt siis kerran olen sieltä tämän herran tavannut mielessä puhtaasti vain seksi. Mut se oli sellanen heikko hetki, tuskimpa uusintaa tulee. Tai no, eihän sitä voi tietää, mutta ei ainakaan sen herran kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti