lauantai 5. huhtikuuta 2014

Irtiotto

En tarkalleen muista mistä olen viimeksi löpissyt, mutta torstaina kävin treffeillä. Kyseessä oli pitkätukkainen humanisti, ja vastoin tätä mulla oli hauskaa. Käytiin kahvilla, ja kuppien tyhjettyä herra ehdottaa josko siirryttäis viereiseen baariin viinilasien äärelle. Hieman alkoholia, ja juttu lähti luistamaan vauhdikkaammin. Hieman lisää, ja lopulta oltiinkin jo pienen sievän päiväkännin puolella. Seitsemän tuntia ja lukuisia keskustelunaiheita myöhemmin todettiin, että pitäis kai kotiutua. Sain kyllä kutsun herran residenssiin, mutta khuulisti totesin, että mun pitää pakata ja kouluunkin pitäis kyetä. Eri teille, vaikka olisin kyllä saattanut jopa tarttua tarjoukseen, jos ei olisi ollut pakottavia muita asioita.

Perjantai-aamuun herään mukavassa kankkusessa, kasin tunnille en edes yrittänyt ehtiä. Kympiksi jopa ehdin, ja sain pakattua tavarat matkaan. Koulussa kuiskin kavereille treffien saldoa, kikakika. Yhdeltä hyppäsin junaan, joka toi opiskelukaupunkiin. Lievässä krapulassa pitkä junamatka ei ollut sieltä kevyimmästä päästä, mutta hengissä selvittiin. Kamat hotellille, sitten yhden mimmin kanssa syömään. Sen jälkeen neljä muuta ihanaista liittyi seuraan, ja aloitettiin pieni baariturnee. Hassua, kaikki kolme baaria joissa käytiin oli sellasia, joissa en opiskeluaikana ollut käynyt kertaakaan. Kertoo jotain mun epäonnistuneesta opiskelijaelämästä :D. Hauskaa oli ja viini virtasi, loppuviimein kahden maissa hotellille kömpiessäni joku paikallinen yritti temmata matkaansa tarjoutumalla maksamaan mut sisään viereiseen yökerhoon yms yms. Ystävällisesti kieltäydyin ja painelin nukkumaan.

Hotelliaamiaisella onnistun aina vetämään itseni piippuun. Kaikkea kivaa ois tarjolla ja kaikkea kivaa haluis myös maistella, jolloin loppulukema on ähky. Mutta olipas kuitenkin hyvää kahvia. Päivän ohjelmaan kuuluu lisää ihanaisia mimmejä, kun mennään yhden residenssiin ja tehdään ruokaa. Kai sitä jotain muutakin ehtii. Huone toki pitää luovuttaa tässä vajaan tunnin sisällä enkä ole ihan heti paukkaamassa mimmin luo, joten kai kiertelen vähän hoodeilla ja muistelen vanhoja hyviä aikoja. Ihan ku niistä nyt niin kauaa olis... Illemmalti lähtee juna takaisin, saa nähdä jaksanko piipahtaa vielä Paikalliseen.

Kamalasti olisi ollut myös velvollisuuksia koulun suuntaan erilaisten pikku pikku tehtävien muodossa, mutta autuaasti suljen ne pois mielestäni. Tää on tehnyt hyvää.

Ps. Ai niin. Se keskiviikolle sovittu/ei-sovittu treffiherra, joka siinä flirtissään veti vähän liian pitkälle, huuteli sivustolla keskiviikkoaamuna että mitenkäs ne treffit. Jaa, olis sen pienen avautumisen jälkeen kuitenkin vielä kiinnostanut? Ja jätit sitten keskiviikkoaamuun klo 6:39? No, eipä nähty, mutta jos sunnuntaina tai ensi viikolla, sellaisesta oli vähän puhe. Kylläpä näitä nyt satelee. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti