keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Ai vappu?

Mitään suunnitelmia ei pahemmin ole, lähden kenties kavereille iltaa istumaan. Viini on kylmässä, mutta nyt on vähän sellainen tunne että se ei välttämättä kulu tänään. Tai no, mitä sitä suotta huijaamaan itseään, kyllähän se menee kun sen avaa. Muuten ei kyllä ole mikään menojalka vauhdissa, vähän sellanen mitään sanomaton olo.

Paitsi että kävin äsken sokeroimassa pimpsani taas pehmoiseksi. Olen jo sata kertaa sitä täälläkin jauhanut, mutta taitaa mussa lievää masokistin vikaa olla. Kipeetä teki paikoitellen, mutta se tuntui siltikin jotenkin hyvältä. Ja jälleen toistoa, ehkäpä juuri siksi että tiedän mikä lopputulos on. Että jos tänään lykästää, vastapuolella on hyvät apajat ;). Siis mikäli pitää karvattomasta. No, onhan tuossa tuo kolmio, kun ei iho tykkää jos siitä otetaan. Ai että, tekis taas mieli vaan hivellä ja kosketella... Panetus on jokseenkin pysyvä olotila taas vaihteeksi. Siis niinä hetkinä kun se käy mielessä. Olisikin niin nautinnollista jostain pienestä härnäyksestä kostua niin, että koko pimpsa litisee.. Ja sitten se jonkun kieli siihen mukaan, sormet lipsuttelemaan.. Ai jumavitunlauta.

Deitti-päivitystä: Jamppa pisteli viestiä maanantai-iltana, kyseli miten menee. Vastasin, eikä sen jälkeen kuulunut enää mitään. Miksi pitää sohia kepillä jäätä, että tuleeko sieltä vastausta, jos ei aio mitään jutella? Ja sitten pidetään ilkeenä ämmänä jos jätän jatkossa vastaamatta. No, ehkä ihan jees jos ei kerta vastannut, enhän mä siitä ole edes kiinnostunut. Eli mitä se mua oikeastaan kiinnostaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti