lauantai 19. huhtikuuta 2014

Rikki

Sitä mä olen. Niin rikki. Sattuu ihan liikaa. Sulle heitetään joku liian mahtava ihminen, jotta se voidaan paskamaisella tavalla viedä pois, ja pilata hetkellisesti kaikki. Ja sä jäät hakkaamaan päätä seinään, soimaamaan itteäs.

"Tuhosin/tuhottiin paras asia mun elämässä vuosikymmeneen."

5 kommenttia:

  1. Jotenkin nyt tuntuu, että kaipais tässä hieman yksityiskohtaisempaa raporttia ko. asiasta...(Jos vaan jaksat) <3
    "täti"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihan pysty. Kun kihoo kyyneleet silmiin. Enkä ole ihan varma, haluanko sitä lähteä täällä puimaan, kuitenkin joku vittunaama tulee pätemään ja toteamaan jotain helvetin loukkaavaa, koska ei tajua että täällä päässä on ihan oikea ihminen jolla on tunteet.

      Poista
  2. Kyl täällä on muitakin kuulolla kuin "vittunaamoja"! Tääl on sellaisiakin, jotka ymmärtää, että siellä kirjoittelee ihan oikea ihminen. Jaksamista sulle <3
    "täti"

    VastaaPoista
  3. Jos J:sta puhut, niin kirjoitustesi perusteella hänestä sai kuvan hukassa olevasta ihmisestä pikemminkin kuin aivan mahtavasta tyypistä. Jos tuo loukkaa sinua, niin se johtuu siitä, että itsekin tiedät asianlaidan.

    Voimia ja tsemppiä - pitkä kesä on edessä ja monta uutta mahdollisuutta! :) Jos vain annat mahdollisuuden etkä jumita menneessä määräänsä kauempaa.

    VastaaPoista
  4. Tiedän, että kukaan ei voi sulle nyt sanoa mitään, mikä oikeesti lohduttais. Erot kuitenkin kasvattaa ja opettaa niin kivuliasta kuin se onkin. Joskus tulee se päivä kun katsot Jtä lähinnä ihmetellen.

    -C

    VastaaPoista