maanantai 3. marraskuuta 2014

"Juoksuhousu runkku"

Mitähän tolla on yritetty löytää? Videoita tai tarinoita ihmisistä runkkaamassa juoksuhousuissaan kenties? Itse en ole moisiin vielä törmännyt, mutta onnea etsintään. Interwebsin ihmeelliseen maailmaan mahtuu paljon, joten eiköhän joku japanilainen ole aiheesta videon tehnyt ;).

Noin vierähti useampi päivä sängynpohjalla. Keskiviikkona alkoi kurkkukivulla, deitin tullessa illalla kylään mittasin kuumeen ja nousussahan se. Torstaiaamu alkoi lievällä lämmöllä, sitten nukuin koko päivän. Illalla pakenin porukoille, kun kuume alkoi lähennellä 39 astetta enkä halunnut olla yksin. Toisaalta en myöskään halunnut deittiä vahtimaan, selänsilittely oli lähinnä kivuliasta siinä kuumeessa. Perjantaina lekuri ja ätäkkä lääkitys, sunnuntaina vielä vallan miellyttävä hoitotoimenpide. Illemmalla valuin kotiin, olo jo sen verran hyvä. Ja deitti tuli kylään, toi puolet ruokakaupasta mukanaan. Jälleen yksi pätkittäinen yö, millonkohan olen viimeksi kunnon yöunet nukkunut?

Heittäydyn nyt hankalaksi. Mutta. Äääää. Alkaa ehkä lievästi ahdistaa tää koko deittijuttu. Mä en oikein osaa suhtautua tähän järkevästi. Mä en olettanut, että se paukkaa yöksi vähän joka yö. Ja kun mä näen kyllä, että se vähän kaipailisi seksiäkin, mutta mä en ole sen ekan kerran jälkeen oikein pystynyt. Tai no, jotenkin se toka yö meni vähän niinku hups, ei ikään ku tarkotuksenakaan, ja sit alko tää sairastelu eli eeeiii kiitos kun jo pelkkä silitys sattuu. Ja nyt sit vähän oottelen taas niitä vitun menkkoja, vaan ku ei niitä taaskaan ihan näy. Pikkuriikkistä viittausta muka, mut ei mitään oikeesti kuitenkaan. Ja joko loppu oikeat perustelut? Joo kai. No, kun mä en ole ihan varma haluanko mä sittenkään seksiä sen kanssa.... Tai mitä mä haluan sen kanssa. Joo, täytyy myöntää että on aika mukavaa nukahtaa jonkun kans, mutta se nyt ei ole millään tavalla pätevä syy ylläpitää jotain mitälie, jos ei mitään muuta ole kuitenkaan valmis tai halukas tekemään. Ku se ihastuksen humahdus kului jo vähän niinku loppuun, kai, ehkä. Nyt kun ollaan nähty, niin ei ole enää sellasta fiilistä mikä oli sillon ku viesteiltiin. Vittu mä tiesin pilaavani tänkin.

2 kommenttia:

  1. Anna sille kundille mahollisuus äläkä vertaa jiihin (niinku saletisti teet). Ja jos on jo nyt fiilis että ei, niin kerro se sille. Et kai itekään haluais tulla dumpatuks kun kuvittelet että tässä vois nyt olla sitä jotain?!
    Paranemisia sinne! Ja toivotaan niitä menkkojakin.��
    -Peppinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku aikaisemmin kommentissaan kysyi voiko ton kanssa keskustella ja vastasin että joo. Mut nyt tarkemmin ajateltuna... Ei olla pahemmin keskusteltu edes. Se näkeminen on vaan valunut siihen kylki kyljessä köllöttelyyn ja yhdessä nukkumiseen oikeastaan. Enemmän mistään keskusteltiin viestitse. Vaikka ei sillonkaan kyllä mitään järisyttäviä keskusteluja käyty, lähinnä mitä ollaan tehty tai mitä tehdään juuri nyt. Kuulostaa noin esitettynä tylsältä, mutta sitä se ei ollut. Oltiin vaan niin ristiin vuorokausiemme kanssa että muuhun ei oikein ollut "varaa". Ja sit sellasta hölmöilyä lähinnä. Että jos mä nyt pistäsin suuremman vaihteen vielä tässä analyysissäni ja yliajattelussani päälle, tästä voisi vedellä ja vaikka mitä. Olen melko yllättynyt siitä, kuinka vähän vertaan J:hin, mutta epäilemättä voi osa mennä vähän ohikin kun en edes tajua vertaavani siihen. Ehdottomastikaan en haluaisi jättää ketän roikkumaan ilman mitään perusteita kun en vaan itse osaa tehdä asialle mitään, ja siksipä nyt ajattelinkin, että sen köllöttelyn sijaan haluan tehdä sen kanssa asioita. Silleen toivottavasti tutustunkin siihen paremmin ja se kiinnostus voisi toivon mukaan herätä uudelleen. Ja en kiellä ettenkö olisi edelleenkin kiinnostunut, mutta mikä kaikki siitä on vaan sitä että onpa vaan niin kiva kun joku halaa ja silittelee selkää ja... Mutta kun se ei ole perusta yhtikäs millekään.

      Ja vähän veikkaan, että niitä menkkoja ei tule. Ne olisi pitänyt kyllä jo alkaa. Tää ei ole poikkeuksellista mulle, mutta aivan saatanan turhauttavaa. Koska mun onnella ne vielä joku kaunis päivä vaan puskee läpi ihan yllättäen. Miksei kukaan ole vielä keksinyt ihmelääkettä jolla menkat saatais säännöllisiksi? Moni varmaan jättäis mielellään omansa väliin, mutta on silläkin kääntöpuolensa kun ne ei koskaan tuu...

      Poista