tiistai 9. joulukuuta 2014

Ajatukset harhailee

Selvisin matkailusta, tosin käyttötili taitaa vaatia rankkoja ensiapueleitä. Ihan pikkasen elän lainarahalla, mutta menkööt. Oli se sen arvoista.

Kävin paikallisessa eilen tissuttelemassa vähän viiniä, huuhtomassa matkan pölyt. J saapui joskus puolen yön jälkeen. Paikan mennessä kiinni jäätiin pihalle vielä tupakoimaan. "Sä et varmaan teetä tai keppanaa?" En sitä olutta juo. "On mulla myös murukahvia." Mutta ei maitoa. "No piimää löytyy. Ja jogurttia." Naureskeltiin vähän, mutta en sanonut suuntaan enkä toiseen mitään. "Kai sitä vaan nukahtas hetikohta." Niin *haukotus*. Kieltämättä houkutteli kyllä, mutta en mä lähe sinne hitto hetkeksi istumaan ja kömmi sit kylmissäni kotiin, tai jää sinne nukkumaan ja heräilemään pitkin yötä kun tänään täytyy kuitenkin töihin lähteä. Halattiin hyvät yöt ja lähdettiin suuntiimme. Saatoin mainita, että keskiviikkona saatan ehkä nautiskella viiniä. "Varastoon vai?" Kyllä, kun ei ihan hetkeen vissiin kykene operaation jälkeen tissuttelemaan. Emmä nyt oikeesti varastoon juo, mutta kun on vapaata ja jännitys tihenee d-dayn lähetessä. (Ja en ole suunnitellut tarkkaa aikataulua mokomalle, kunhan hetken mielijohteesta totesin ääneen että saatan viiniä maistaa.) Turhahan sitä on jännittää, mutta kun aina kaikkea uutta ja tuntematonta vähän stressaa. Ainakin tää neiti. Nyt vähän huolestuttaa kun kurkku tuntuu vähän hoopolta. Jos tässä onnistui joku lenssu iskemään, operaatio siirtyy. Niin epämiellyttäväksi kuin parantumisen kuvittelenkin, mieluummin ottaisin sen nyt enkä joskus tulevaisuudessa.

Matkalta ostelin vähän yhtä sun toista myös keittiöön. Ja nyt mielessä on pyörinyt ajatus, että ehdottaisin Deitille laittavani sille ruokaa. Mikä on ihan tyhmää, koska ajatuksena se toiselle ruoan tekeminen on tosi kiva juttu, mutta todellisuudessa se päätyy siihen että ruoka jollain tavalla epäonnistuu joko oikeasti tai vaan mun mielessä, ja lopputulema on se että mollaan ruokaani ja muut vakuuttelee että se on just hyvä näin. Ahhahaa mikä klisee. Enkä tiedä kuinka viksua se on ehdotella moista. Ja sen täytyis tapahtua joko ihan tässä parin päivän sisällä tai vasta joskus mahdollisesti ens vuoden puolella. Eli ens vuoden puolella. Mutta kun tiiän että se tykkäis kokkailla tai ainakin syödä, ja sen vois kivasti tänne kutsua. Toisin ku sit esim neiti H, joka mieluummin puuhaa kaiken aina heidän residenssissään, enkä mä nyt toisen kotiin mene kokkailemaan kun se toinen on ihan yhtä kova kokkaamaan. Idea on nyt siinä että mä teen ja toinen syö :D. Ei vittu tässä löpinässä ole mitään järkeä. No joo, asiasta eteenpäin, ois sille Deitille pieni tuliainenkin. Ja annoin J:llekin puolihuolimattomasti tuliaisen. Ikään kuin hetken mielijohteesta, en ollut ostanut sitä spesifisti sille tai kenellekään muulle. Kunhan jollekin.

Ai perse, töihin tänään. Yhtään ei huvittais. Ja jännittää toi kurkku. Mä en vittu ala yhtään jos joku lenssu nyt yrittää päälle. Ja se (joskin lyhyt) työvuoro ei auta kyllä yhtään.

Panettaa. Mä haluan kuumaa seksiä. Ei mitään soololeikkejä, vaan oikeaa, hikistä, tuoksuvaa seksiä. Pimpsa huutaa täytettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti