keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Kiukuttaa

Jep, nappeja edelleen, vähä puolkuntonen olo ja olemus. Illaksi töihin, sen jälkeen saatan nautiskella vähän viiniä. Perjantaina päräytän ulkomaille itsenäisyyttä juhlimaan, jamma jamma. Palaan ensi viikolla, käyn kerran töissä, sitten vuorossa on pikainen hammaslääkäri jotta ehtii just ja just hoitaa sen kuntoon ennen pientä epämukavaa operaatiota. En enää muista jaarittelinko jotain operaatiosta tammikuussa - no, se siirtyi ensi viikolle... Onpahan alta pois, mutta vähän kyllä hirvittää. En lähde tämän tarkemmin asiaa selittämään (kyseessä niin maan perusteellisen rutiinijuttu ettei siis mitään ihmeellistä luvassa) koska pieni vainoharhaisuus nostaa pitkästä aikaa päätään. Sen verran olen jutusta kavereilleni tarinoinut, että sehän yhdistettäis tähän blogiin törmättäessä suoraan... Notta antaa nyt olla (ihan ku tästä ei muka vielä tunnistaisi).

J tuli kotiin. Johan sai terapeuttiakin lainaksi, kännissä en osannut kieltäytyä. Kiltisti olin. Nyt vaan vähän kiukuttaa, että se ottaa melkeinpä päivittäin yhteyttä, mutta samaan aikaan yrittää (tai yritti ainakin kerran) vetää jotain rajaa meidän väliin. Siis. Onnistuin sunnuntaina hieman humaltumaan, ja sen pistäessä viestiä mainitsin asiasta. Kunhan jotain höpötin, että mitähän tästä vielä koituu, herra totesi ettei hän ole isännöintikunnossa. Mietin että mitähän vittua mä muka olin kirjoittanut kun tuo oli kirkkain johtopäätös. En tiennyt vaikuttavani noin tyrkyltä todetessani olevani pienesti päihtynyt ja että kotiin päästyäni saatan sortua vielä yhteen. Mutta kai se oli just ihan looginen päätelmä, että mähän yritin kutsua itseäni kylään. Että tähän se nyt sitten menee. Ärsyttää. Älä sitten pidä vittu yhteyttä jos et osaa olla ajattelematta, että mä olen jotenkin koko ajan kinumassa sinne. Ja ihan itse vittu viikonloppunakin kutsuit suvereenisti luokses niin suoraan kuin vain kykenee, hyvä ettet kesken lauseen.

Joo, ei tässä ulinassa ole järkeä. Jotainhan sekin kai kertoo että toi ärsyttää. Tiedän. En muuten yrittänytkään peitellä puhelintani, kun krapularupattelun lomassa siinä miniatyyrikeittiössä sain viestiä Deitiltä. Ihan ku tota jääräpäätä kiinnostas vilkasta näyttöä nähdäkseen keneltä viesti tuli... Mutta ihan vittu kiusallani. Hah, hyvä että Deitti laittoi useamman viestin, näytän mäkin ees vähän siltä että mulla ois elämää :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti