keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Herneitä ja hengitysteitä

Nyt on pimpsa silkinsileä, sokerointi on taikaa. Aijai, tekisi mieli vain tunnustella...

Musta vähän tuntuu, että taidan kohta kieltää kommentoinnin tähän blogiin. Sananvapautensa kaikilla joo, mutta mua alkaa ehkä hivenen vituttamaan kun tänne tullaan suurin piirtein haukkumaan. Mikä siinä on, että jos on jotain kritisoitavaa, se täytyy tehdä niin aggressiivisesti? Jos mun töppäilyni vituttaa niin suunnattomasti, ole hyvä ja seikkaile muilla sivuilla. Pidät varmasti mielipiteitäsi mahtavina ja haluat ehdottomasti kertoa ne mulle ja vähän kasvattaa, mutta anteeksi kovasti jos mua ei kiinnosta sun mielen pahoittuminen. Sun mielipiteesi ei sittenkään pyöritä tätä maapalloa!

Jos ne ilmaistaisiin vähän vähemmän vittumaisesti, mä ottaisin ne paljon paremmin vastaan enkä alkaisi näin lapsellisesti ulisemaan takaisin. Mut niin makaat kuin petaat.

Rakkautta!

By the way. Heitäpäs googleen hauksi "laukeamisen vaikeus". Mitä tulee vastaan? Vain miesten laukeamista käsitteleviä osumia. Laita haun alkuun sana "naisen", ja johan alkaa tapahtua.
Tuolta jo vähän jotain fiksua sanaa, Terveyskirjaston sivuilta astetta kliinisempää infoa. Mun vaikeuteni johtunee pään sisäisistä asioista, mutta ennen kuin innokkaimmat inisijät meinaavat tukehtua muroihinsa Pätemisen kiireessä, voin todeta että J ei ole ainoa jonka kohdalla orgasmi estyy. Aivan varmasti joku epäluottamus sun muu sen herran kohdalla vaikuttaa, mutta enemmän tai vähemmän joka ikinen muu mies, jonka kanssa seksiä on harrastettu, on kokenut saman kohtalon. Siis että en ole vielä kenenkään kanssa lauennut (paitsi J:n), joten niele ne murot, älä hengitä niitä.

5 kommenttia:

  1. Haukuin J:tä jotta huomaisit miten huonosti hän kohtelee sinua sängyssä. Iso molo tuntuu hyvältä, myönnän, mutta mieluummin valitsisin pienikaluisen miehen, joka on huomaavainen.

    Et ole mikään kummajainen, jos sinun ei ole helppoa saada orgasmia yhdynnässä. Ymmärtääkseni iän myötä nainen oppii paremmin rentoutumaan ja silloin pystyy pääsemään loppuun saakka. Jos kesken kaiken mieleen yhtään tulee, että ehtiiköhän itse mukaan, niin ihan tasan varmasti ei ehdi.

    Klitoris on niin herkkä, että siihen ei kauheasti kannattaisi koskea kieltä kovemmalla otteella! Minuakin saattaa mies "joutua" joskus nuolemaan vaikka vartin, että olen tarpeeksi kiihottunut ja saan orgasmin. (Se riippuu kuukautiskierron vaiheesta ja monesta muusta asiasta.) Jos siinä tulisi sellainen olo, että mies ei nauti lipsuttelusta vaan toivoo pääsevänsä pois kielensä kanssa mahdollisimman pian, niin tietäähän sen miten sitten kävisi.

    Yleensä mies tekee suurimman osan työstä sängyssä, joten eikö se ole ihan tasapuolista, että nainen saa ratsastaessa ohjata? ;) Usein miehet suosivat nopeampaa tahtia, joten siksi sanon ihan suoraan, että oletko vaan paikallaan, jotta saan käyttää sinua dildona! Mies hymyilee ja myhäilee ja tietää pääsevänsä minun orgasmini jälkeen sellaiseen asentoon ja tahtiin kuin itse haluaa.

    Seksi on paljon muutakin kuin fyysinen tyydytys. Joskus se voi olla niin veret seisauttavan intiimi kokemus ja läheisyydentunne miehen kanssa voi olla niin suuri, että pääsee itku. Ja mikäpä sen suloisempaa kuin että mies ottaa silloin kainaloon ja rutistaa kovaa. (Eikä näytä siltä, että mitä helvettiä täällä tapahtuu.)

    Olet herttainen nuori nainen ja toivon sinulle kaikkea hyvää seksin saralla ja muutenkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin. Mieluummin tällaisia kommentteja kuin tyylillä "ota se pää pois perseestä ja tee niinku mä sanon!!" Ei millään pahalla :)

      Mä en ihan allekirjoita tota, kun väität J:n kohtelevan mua huonosti sängyssä. Miten se on huonosti kohtelua, ettei se nyt ajatuksen voimalla nuole mua? Se kiihottaa ja suorastaan kiduttaa mua, tekee kaikenlaista kun näkee mun nauttivan. Mua ei henkilökohtaisesti nuoleminen erityisesti kiinnosta, en ole saanut siitä niin kummoisia kokemuksia että jaksaisin sitä loputtomiin hehkuttaa. Ja jos mies ei sen antamisesta oikein kunnolla NAUTI, miksi sitä kovaan ääneen edes vaatisin koska eihän sen silloin luulisi olevan edes mitenkään mieltäylentävää. Esimerkiksi Deitti sanoi antavansa erittäin mielellään kielihoitoa, mutta en mä siitä sen ihmeemmin irti saanut kuin jos kielen tilalla olisi ollut sormi. Ymmärrän, että miehen taitaessa kielihoidon se voi olla todella hyvää, ja sitä odotellessa. Mutta mun preferenssini ei ole se. Itse sytyn ehkä enemmän kun leikitään pepun puolella.

      Minä ja mun läskit reidet ei kummoisesti ratsastella, ja siksi pidänkin paljon siitä, kun J työntelee vastaan. Jaksan siinä paljon kauemmin. Vauhti on tietenkin yksi, mutta jos nyt edelleen J:stä puhun, hän vaihtelee tahtia suhteellisen paljon eikä siinä ehdi tylsää tulemaan! Toki mies tekee paljon seksin aikana, ainakin kun ihan yhdynnästä puhutaan. Itse kompensoin sitä jonkin verran suihin ottamisella - josta edelleenkin nautin paljon. Mua alkaa ärsyttää ja naurattaa samaan aikaan kun tänne kommentoivat asiantuntijat ensin mollaa mua kun otan suihin ja sen jälkeen hehkuttavat saavansa mielin määrin kielihoitoa. Hienoa! Jos et itse nauti suuseksin antamisesta, saatat silti antaa sitä saadaksesi samaa vastapalveluksena. Nautitko edes silloin? Huomaako mies jos et nauti sen kullin lutkuttamisesta? Jos nyrpistelet nenääsi ja teet vain välttämättömimmän... Sama homma suuntaan ja toiseen! Plus mä todellakin rakastan nuolla sitä kalua. Tää on ensimmäinen kalu jonka omistaja myös huolehtii hygieniastaan siten, että huomioi myös sen kumppaninsa. Kaiken maailman hikipallia on tullut haisteltua, eikä sellaisen nuoleminen ole kovinkaan nautinnollista. Onko suuseksin "inhoajalle" sitten osunut vain sellaisia eteensä? Mene ja tiedä. Miksi se, että rakastan kalun nuolemista, ei voi olla rinnastettavissa siihen, että joku toinen rakastaa olla nuoltavana? Miten naisen saama suuseksi on jotenkin niin paljon hienompaa? Onko se vaan astetta uudempi juttu ja siksi vieläkin jonkun ihmeen hihkutuksen kohteena... Mun puolesta mistä ikinä nautitkaan, tee se ja anna muiden nauttia omista jutuistaan!

      Jos vastaukseni vaikuttaakin kenties vähän hyökkäävältä, kiitän sua kommentistasi. Ihan tosi. Kirjoitit paljon asiaa, vaikka ehkä jostain eri mieltä olenkin. Tällaisia kommentteja kaipaan ehdottomasti enemmän kuin niitä hetken mielijohteesta äkäistyksissään kirjoitettuja! Nyt nimittäin musta tuntuu tyhmältä, kun edellisiin kommentteihisi vastasin niin jyrkästi ja loukkaantuneena - vaikka annoin pahimman tulen laantua! Ja tämä kyseinen postaus tuntuu nyt jotenkin hölmöltä ja pikkumaiselta, mutta se nyt vaan on yksi mun ihkuista inhimillisistä oikuistani :D

      Poista
    2. Ja vielä pieni lisäys... Iän myötä varmaan oppii paljon, mutta en mä ihan teinityttö ole :D. Mittariin pärähtää 27 tuossa lyhyehkön ajan päästä (mikä ei tietenkään tee musta millään muotoa kaiken oppinutta mestaria :D). Orgasmi ei vielä joitakin vuosia sitten ollut ongelma sooloillessa, mutta nykyään ei edes silloin saavuteta sitä samaa kuin mitä se joskus oli. En tiedä miten, mutta jotenkin olen onnistunut pilaamaan laukeamisen itseltäni, yyyh!

      Poista
  2. No, ehkä se on minusta hiukan huonoa kohtelua, että hän innokkaaasti työntää molonsa suuhusi mutta ei itse nuole. Enkä kyllä pitäisi siitäkään, että mies katselisi pornoa siinä ennen tai ohella. Tulisi sellainen olo, että hän ei kiihotu m i n u s t a tarpeeksi.

    Yksi tykkää yhdestä ja toinen toisesta. Minulla oli aiemmin rakastaja, jonka kanssa seksi oli oikein hyvää paitsi että hän ei nuollut. Hän sanoi heti kärkeen, että hän ei sellaista tee, koska hän ei pidä siitä. (En siis pyytänyt sitä.) Meillä oli oikein mukavaa sängyssä - ja muutenkin - aikansa, mutta täytyy sanoa, että pidemmän päälle koin jääväni jostakin paitsi, koska hän ei nuollut. Arvaapa muuten mitä olisin tehnyt tai sanonut, jos hän olisi halunnut, että otan suihin?;) En olisi tehnyt sitä, koska uskon vastavuoroisuuteen. (Itse en saa mitään kicksejä suihinottamisesta, mutta voin kyllä tehdä sitä miehelle, josta pidän tarpeeksi paljon.)

    Varmaankin kaikki sellainen, minkä perässä juoksee, pakenee pois. Eli jotenkin kun saisit itsellesi sellaisen kepeän mielen, että seksi ei ole suoritus vaan rentoa ja hyvää aikuisten nautinnollista leikkiä. Usein kai seksiterapeutit ohjaavat asiakkaitaan pidättäytymään seksistä ja keskittymään muuhun suhteessaan, jotta parin välinen yhteys paranee, luottamus lisääntyy ja kipinäkin syttyy uudelleen.

    Itseäni on kovasti alkanut kiinnostaa tantratyyppinen seksi; sellainen, jossa oikein ajan kanssa keskitytään toinen toisiinsa ja istutaan vaikka vastakkain ja katsotaan silmiin, luodaan yhteyttä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tottahan tuo, siis vastavuoroisuus. Ei se kovin nautinnollista olisi, jos toinen saisi kaiken haluamansa ja itse satunnaisesti jotain. Tai edes vähän vähemmällä kärjistyksellä. Mutta esim. tuokin tilanne oli lähinnä kiihottava, molemmat sen verran kiimoissaan ettei malta lopettaa. Onhan siinä vähän ehkä käytön makua, kun toinen tolla tavalla "ottaa" haluamansa, mutta se vain osaltaan lisäsi kiihottavuutta ;). En mä siitä silloin niin innoissani olisi, jos en itse vaikkapa saisi kalua sisääni tai jotain muuta tällaista, että jäisin selkeästi vähemmälle. En kuitenkaan kokenut jääväni. Kai se vähän hämäsi kun kirjoitin että olisin sillä hetkellä nauttinut jos mua oltais nuoltu, mutta se oli sellainen "toteamus", ikään kuin kuvaus siinä hetkessä mielessä vilahtaneista ajatuksista. Teen niin useinkin kirjoittaessani, en nimittäin oikein halua kirjoitella pelkkää siloteltua tarinaa kuinka kaikki menee just niinku haluaa ja kaikki on täydellistä, eihän se suinkaan joka ikinen kerta ole. Siis täydellisellä tarkoitan tässä nyt sitä, että kun joku tulee lukemaan jotain tollasta kuvailua niin se vaikuttaisi lähes fiktiolta koska kaikki onnistuisi niin täydellisesti. En tiedä ymmärtääkö tostakaan nyt yhtään mitään... :D

      Ja mitä siihen pornon katsomiseen tulee, ymmärrän monien mielipiteen, just ton saman suhtautumisen kyllä. Ja vähän ihmettelenkin, miksi en itse näe asiaa niin. Ehkä kuitenkin tunnen itseni sen verran halutuksi sen miehen seurassa, ettei mieleen tule kyseinen ajatus. Ja parempi olla sen kummemmin edes pohtimatta sitä. Turha kai kehittää siitä itselleen ongelmaa.

      Joo, aivan totta tuokin, että jos sitä orgasmia lähtee oikein jahtaamaan niin silloin sitä ei ainakaan saavuta. Mun onnekseni olen enemmän tai vähemmän aina suhtautunut asiaan niin, että nautin seksistä paljon eikä orgasmi ole onnistuneen aktin määre. En tietenkään väitä etteikö se ois ihan kiva lauetakin, mutta en sitä sinällään hakemalla hae. Suuremmin itseasiassa haittaa se, jos mulle tulee tunne että se toinen yrittämällä yrittää saada mut laukeamaan, silloin se klitan ärsytys tulee paljon nopeammin ja laukeaminen on entistä kauempana. Olisikin todella hienoa jos myös jatkossa seksikumppanit ei lähtis siitä liikkeelle, että mut on saatava laukeamaan. Tavallaan se tällaisessa tilanteessa vain haittaa, että niin monella tuntuu olevan se näkemys, että nainen jotenkin tulisi saada laukeamaan ennen miestä, koska sitten se seksi loppuu siltä kerralta siihen. Se sellainen "naiset ensin". Mutta kun ei laukea? Ei se ole sen miehen vika, mutta ottaako se siitä sitten ongelman itselleen? "En saakaan tyydytettyä naista, olenko epäonnistunut kokonaan?" NO ET! Jos mä vaikerran siinä kiimoissani, missä kohtaa on epäonnistuttu?

      En ole perehtynyt tantraseksiin, mutta se kuulostaa juuri sellaiselta, mikä onnistuu vain pitkäaikaisen ja hyvin tutun ja läheisen ihmisen kanssa. Ei sitä hyvän päivän panokavereita noin vaan silmiin tuijotella ;D. Eikun kokeilemaan, ja kokemuksista saa ehdottomasti tulla kertomaan ;)

      Poista