tiistai 7. lokakuuta 2014

Ohfuckohfuckohfuck

Voi tätä draamaa. Kehitänkö sitä ihan itsekseni vai mitä täällä tapahtuu?

Paranoidi puoleni on tässä jo hetken verran ollut varpaillaan. Menkkoja ei ole hetkeen näkynyt, mikä nyt ei sinänsä ole mun tapauksessani mitenkään uusi asia. Mutta kun nyt jäi toiset peräkanaa pois.. Tähän väliin huomautus, että pillerit ei ole mitenkään erityisemmin säännöllistäneet niitä, mutta on ne sentäs pikkasen paremmin pelittäneet kuin aiemmin. Tällanen kahden kerran välistä jääminenkään ei ole ennenkuulumatonta pillereiden aikana...

No, tein äsken Testin. Aikaisemmin ovat kiltisti näyttäneet sitä mitä pitää, mutta nyt. Mitätön. Eli ei sentäs raskautta huutanut, mutta eipä sulkenut sitä poiskaan. Ensimmäinen kerta ikinä kun tollasta näyttää. Ja vitun vittu mä sanon... Eipä rauhottanu paranoidipuolta yhtään!

Jo ennen tän illan jännäystä - aamulla jo - tuli se epäillys. Mitä jos nyt juostaan päin puuta... Herra viesteili taas tuhmia, ja oli kyllä kivaa. Mut joku siinä tyylissä pääsi häiritsemään, ja mulla vähän nuupahti fiilikset lopulta. Hitto kun pitää olla tällanen idiootti. Mä hypin vielä seinille kun herran kotiintulo lähenee..

Edit.
Ja vittu. Nyt deitti pyysi lisäämään facessa. Mitä jos en halua? kieltäytyminen tulkitaan kuitenkin negatiivisesti... Mutta en mä halua jakaa sen kanssa kaikkea siellä(kin). Ja sen eristäminen eli päivitysten jaon rajottaminen nyt vaan on ihan hölmöä lähtökohtaisesti. Eikä ees niinkään se et se näkis sieltä kaikenlaista, vaan se et sit en kohta pystyis yhtikäs mitään siellä laittamaan ilman että pohtisin sen mietteitä asiaan. Naurettavaa. Millon musta tuli taas teini?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti