keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Lisää.

Juu, eihän se viikonloppu sitten vastannutkaan toiveita. Ainakaan kokonaan. Hauskaa toki oli, mutta odotukset oli silti liian korkealla. Noh, näinhän se menee.

Sunnuntai-ilta tosin sujui mukavasti mahalleen painettuna, sormien tutkiskellessa pitsisten pikkuhousujen alta löytyviä herkkuja. Kohta lähti housut, sormet kävivät röyhkeämmiksi. Miehen paino selän päällä on jokseenkin herkullisen kiihottavaa, kalun painautuessa sisään.. Painoin peppuani vastaan, huohotin patjaan toisen käden puristaessa olkapäätä ja toisen havitellessa klittaa. Sain sormet imeskeltäviksi, toiset kutittelivat edelleen klitalla saaden tämän neidin sätkimään ja uikuttamaan. Ah, ihanaa olla otettavana..

Maanantai-ilta sujui samanlaisissa tunnelmissa. Tällä kertaa ne ihanat, ah niin julmat sormet kiusasivat neidin laukeamaan. Kohta sama kiusa alkoi, ja vaikerruksestani huolimatta (tai juuri siksi) armoa ei annettu. Säpsähtelin ja kiemurtelin, huohotin ja voihkin kuin heikkopäinen. Pakonomaisesti yritin paeta ja estellä, mutta vahva käsi piti omani poissa, lopulta laukesin uudelleen. Kerta se on ensimmäinenkin, toisen kanssa. Vähän oli jäänyt edellisillan paneskelu kuumottamaan... Ja veikkaan, ettei mun laukeamiseni ollut mitenkään vastenmielistä katseltavaa ja kuunneltavaa ;). Sen verran kuumana kävi herraseni sen jälkeen.

2 kommenttia: