sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Lutkahtavaa

Mua suorastaan ärsyttää, kuinka mulle on kasvanut joku ihmeen kynnys tänne kirjoittamiseen. Siis tietyistä aiheista, tietystä ihmisestä. En muka uskalla, koska en tahdo lukea kommentteja jotka teilaa mut. Mutta, vittuako sillä oikeasti on väliä, teen mitä teen, kirjoitin siitä tänne tai en. Ja tarkoituksena oli purkaa juttujaan tänne, joten antaa mennä sitten.

Tuleeko yllätyksenä, aiheena on J. Herra pisti mulle taas kännissä viestiä, se ei hitto vie pysty olemaan laittamatta. Vastasin siihen, että kerro aamulla lisää, oon nukkumassa. Jotain se vielä vastasi, mutta en tällä kertaa vastannut. Päivemmällä tulee uutta viestiä ja kenties ymmärsin, miksi se ei osannut olla hiljaa yöllä. Kohtuullisen pätevä syy, joskin ilmiasu oli kömpelö. Jaaa sen enempää viestien sisältöä avaamatta kerron, että löysin itseni sen luota eilen illalla. Vartissa makasin pöydällä herran lykkiessä kulliaan alkuviikosta sokeroituun pimpsaan. Jumalauta kun tuntui taas syvällä. Herra kääntää mut ympäri ja työntää pöydälle makaamaan, sitten se vasta syvällä tuntuikin. Sisuskalut mustelmilla.. Ja huohotin ja voihkin kuin heikkopäinen, viimeistään siinä vaiheessa kun herra hetkeksi vetäytyy ulos ja vie kielensä leikkimään. Ja sitten kalu takaisin huulille, peukalo jää kiusaamaan klittaa. Välillä saan avattua silmäni ja näen J:n katsovan mun kasvoja kiiman kiiltäessä silmistä. Pöydän liitokset natisee, kun herra välillä kiihdyttää tahtia. Mun voihkinta ja valitus kasvaa sitä mukaa, kuinka syvälle ja lujaa työnnöt uppoavat. Lopulta J antaa armoa ja kiskaisee mut ylös, "pieni tauko".

Tupakan verran keittiössä, kunnes herra painelee makkariin. Kohta musiikki jatkuu, poltan tupakan loppuun ja seuraan perässä. Herra makaa sängyllä poikittain, herkullinen näky. Kömmin viereen makaamaan, vien käteni kullille. Laiskasti sitä hieron, J:n käsi kulkee selkää pitkin kohti peppua, palaten takaisin hartioille. Kohta lipaisen huuliani ja siirryn lähemmäs kalua. Nautin J:n reaktiosta, kun nuolaisen kalua kostuttaen sitä ja imaisen sen suuhuni. Toisella kädellä hieron puristaen kalun vartta, välillä irrotan otteeni ja hipaisen kasseja. J vie kätensä mun haaroihin, kostuttaa sormiaan ja vie ne klitalle. Keskittyminen alkaa käydä haasteelliseksi, posketkin ihan puuduksissa. Kiusan yltyessä jätän kalun rauhaan etten puraise siitä palaa irti, sätkähtelen J:n yllä, kiemurtelen. J katselee mua, "sä oot ihan kiimassa". Kohta en enää vain kestä, naapurit kiittää. Rauhotun huohottaen J:n olkapäähän, J jatkaa kalunsa hidasta hieromista. Kohta vien käteni sen pariin uudestaan leikittelemään. Katson välillä J:tä. "Mitä neiti miettii?" Pohdin, haluaisitko sä mun tekevän jotain. "Mmm.." Jatkan kassien hieromista, härnään myös peppua. "Keksitkö mitään?" Samalla J vie sormensa uudestaan mun pöksyistä sisään. Sanon etten kestä toista kertaa, "mitäs sulle sitten tapahtuu?". En vastaa, vaan kiipeän päälle. Pillu tuntuu edellisestä jyystöstä jo todella aralta, mutta en anna sen häiritä. Nautin vain J:n käsistä, jotka puristaa lantiolla, liukuen pepulle ja puristaen lujaa, lähes kipeästi. Tahti kiihtyy. Lopulta lopetetaan, nousen tärisevin jaloin pois, pimpsan helottaessa herkkänä.

Keittiössä jutellaan vähän kaikenlaisesta, ei mitään tärkeää vaan arkisia aiheita, ei meihin liittyvää. Mielessä käy, jäiköhän illan panemiset nyt siihen, kunnes aivan asiasta kukkaruukkuun J lähes kesken lauseen toteaa vieden käden kullilleen, että pitäisköhän jatkaa. Hymyilen ja sanon käyväni puuteroimassa ennen sitä. Makkariin mennessä J häärää koneella, etsii jotain musiikkia. Kömpii mun viereen makaamaan, kiemurtelen sen kylkeen kiinni ja vien käteni hipelöimään heräilevää kalua. Kutittelen sormella sivellen kalun vartta, tunnustellen nupin silkkistä pehmeyttä, kiusoitellen kassien ympärillä. Yhtäkkiä J puristaa mut tiukasti itseään vasten, tartun kalusta paremmin kiinni. Aivan ihmeellinen kiihko. Kohta J nousee mun päälle, ohjaa kalunsa sisään ja jysäyttää pohjaan. Voi luoja kun tuntuu niin helvetin hyvältä, kihelmöi joka puolella. J puristaa mua edelleen lujasti itseään vasten, kiedon jalkani sen lantion ympäri, puristan olkapäätä, nautin menosta. Lähes eläimellistä, ja aivan uskomattoman kiihottavaa. Aikani saan siitä nauttia, kunnes J kierähtää pois ja vie kätensä kalulleen. Kohottaudun jotta yllän näykkäisemään J:n alahuulta, käteni olen vienyt myös kullille härnäämään. Kiusoittelen peppua, painan sormea hitaasti ja vähitellen sisään, katselen J:n kiemurtelua. Välillä katsotaan toisiamme silmiin, en varmaan koskaan kyllästyisi siihen kiimaan, joka sen miehen silmissä näkyy. "Onko kivaa panna mua?" Mmhmm, on kivaa kattoa kuinka sä kiemurtelet. Härnään viemällä käteni pimpalle, J katselee ja huohottaa enemmän. Vähän esiinnyn, ynähdän ja pyöritän sormiani klitalla. J:n huohotus viestii lähenevästä laukeamisesta, ja vien käteni hellästi kasseille. Sysää J:n laukeamaan, sen katseleminen on uskomattoman nautinnollista. Miehiseen tapaansa J hetken rauhottuu laukeamisestaan, kunnes alkaa kuulua vaimeaa kuorsausta. Jään kylkeen makaamaan ja kuuntelemaan, ja meinasin itsekin ilmeisesti torkahtaa koska havahduin vasta useamman tovin päästä kun J siirsi käden pois pääni alta.

Keittiössä jutellaan verkkaisesti. J toteaa, että tätähän ei oikeasti tapahtunut koska ei pitänyt enää koskaan. Hah, eikä pitäis oikeasti enää jatkossakaan. Lopulta puin päälleni ja aloin tehdä lähtöä. J lähti samalla ovenavauksella Paikalliseen vielä yhdelle oluelle. Kadunkulmassa totesin jatkavani toiseen suuntaan, "no niin, ei sitten nähdä enää" J toteaa naurahtaen. Ei niin, moikka. Matkalla bussipysäkille pohdin, että tää olisi erittäin hyvä nyt todellakin jättää tähän. Nyt molemmat sai mitä halusi, nautin todella paljon. Ei enää moista pelleilyä, koska sitten se kuitenkin taas karkaa lapasesta ja päätyy siihen, että mä käyn imemässä J:n tyytyväiseksi, mutta itse jään useammin ilman. Ja sen jälkeen pohdin, että kuinka paskamainen olen, kun kävin panemassa J:tä, ja tänään olen menossa treffeille deitti nro kolmosen kanssa..

5 kommenttia:

  1. Minusta homma jää kyllä pahasti puolitiehen, jos en saa edes yhtä orkkua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisi jäädä liian syvälle rivien väliin. Tiedoksesi, sain kyllä.

      Poista
    2. Ekan kerran elämässäsi ja J:n (aka juoppo renttu, joka käyttää sua hyväksi) kanssa nyt sitten juuri tällä kertaa maagisesti sait? Haiskahtaa selittelyltä.

      Poista
    3. Öö, ei ollut eka kerta?

      Orgasmin saaminen on joillekin meistä jokseenkin hankalaa. Olen asiaa useampaankin otteeseen täällä puinut, kuinka klitta ei siedä niin pitkään kuin orgasmin saaminen vaatisi, kuinka pelkästä yhdynnästä ei sitä kiksiä saa, kuinka on jokseenkin haasteellista toiselle osapuolelle sanoa jos koskettaa liian lujaa tai että minkälainen ylipäänsä tuntuisi parhaalta, sitä kun ei itsekään aina tiedä. Eri jutut toimii eri kerroilla.

      En pidä mekkalaa orgasmin saamisesta tai saamattomuudesta, nautin seksistä ilman sitä. Ehkä se on vaikeaa ymmärtää, jos itse aina saa, silloin se tuntuu pakolliselta osalta seksin "onnistumisessa", nautittavuudessa. Ja toki, mielelläni saisin enemmän orgasmeja, mutta vielä en ole niksiä siihen löytänyt.

      Kuin myös, en väitä että saamani orgasmi olisi paras ikinä, far from it. Ehkäpä siksikin en halunnut siitä kirjallisena suurta numeroa tehdä.

      Tuleeko mieleesi ollenkaan, miltä tuollainen kommentti tuntuu?

      Poista
  2. Sillä orgasmilla ei ole yhtään mitään merkitystä jos seksi itsessään tuntuu kokonaisvaltaisesti niin älyttömän hyvältä. Tosi kurjaa että joillekkin seksi on vaan sen orgasmin tavoittelemista.. Joten älä ota ittees hei tommosten ihmisten kommentteja!

    VastaaPoista