lauantai 4. toukokuuta 2013

Tänään pidän silmäni auki

Vaikka olenkin työvuorosta väsynyt enkä jaksanut vaivautua höyläilemään sääriäni suihkussa, aion kuitenkin pitää mielen avoinna ja silmätkin auki kun talosta poistun. Jos ei ihan täysillä niin ainakin jonkin verran viikonloppufiilis ;).


Mmmmh, voi melkein kuvitella hikiset vartalot toisissaan kiinni tän biisin tahtiin... Eli kyrpää tekis mieli, jos ei vielä tullut selväksi. Ja jokseenkin naurettavaa, että nää "välipäiväpillerit" näyttää olevan ainoa hetki kuusta kun ei ole minkäänlaista tiputtelua (jaaaaa tässä kohtaa meni monelta fiilikset pilalle :D). Vastahan näitä on se muutama kuukausi popsittu ja gynekin varoitteli, että voi mennä se eka paketillinen ennen kuin alkaa tasaantumaan. No, josko ne siis kohta vakiintuisivat. Mutta vähän on sellaiset fiilikset, että se kapseli vois olla tälle neidille vielä kivampi vaihtoehto. Tosin ehdin jo ostaa uuden paketin nappuloita, joten syödään nyt ensin ne pois ja katellaan mitä tapahtuu.

Taidan kuunnella biisin vielä pari kertaa valmistautuessani, sit voi hyvillä mielin astua alkavan illan vientiin. Hyvää viikonloppua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti