lauantai 7. syyskuuta 2013

Katkonaista.

Olipas ruikutusta tuo edellinen postaus. No, silloista särkyä, joka on läsnä edelleen mutta ei yhtä vahvana. Tänään on ensimmäinen kolmesta vapaapäivästäni, en tiedä mitä tällä vapaudellani tekisin!

Eilen lähdin töiden jälkeen (kodin ja suihkun kautta) Paikalliseen. Tunsin oloni ihmeen hyvän näköiseksi, tiukat housut, vähän korkoa, näppärällä kaula-aukolla varusteltu paita.. Jos olisin ollut tyrkyllä, olis ehkä vähän huomiotakin sadellut. Ja viereisessä pöydässä istuskelikin vallan mallikkaasti 30+ ikäisiä miekkosia, joista parin matkaan olis ihan hyvin voinut lähteä näin ulkoisesti arvioituna. Ja aivan varmasti sain useitakin vilkaisuja sieltä, ei se Suomi-Espanja -futismatsia näyttänyt tv ole mun polvien korkeudella vaan siellä katonrajassa... Ja snadisti vasemmalle vieläpä. Vaan möllejähän ne miehet, eivät edes silmiin jaksaneet katsoa saatika huikata tervehdystä. Toisaalta, en mäkään. Tai siis, silmiä kyllä katsoin, mutta en sen enempää tuonut itseäni tyrkylle. Jaaa sitten alkoikin väsyttää niin urakalla, että päätettiin poistua. Tänään ehkä uudemman kerran, joskin siellä on luultavasti aivan kuollutta eiliseen verrattuna. Perjantait on aina niitä vilkkaampia iltoja.

Kohta perustan ihan varmasti jonkun treeniblogin, jotta saan hypetettyä tän innostukseni jonnekin muualle kuin facebookkiin tai parille kaverilleni joista ainakin toinen alkaa aivan varmasti kohta kypsyä koko hommaan. Suuriksi ovat tavoitteet kasvaneet saavutusten kasvaessa.. Mutta maltan silti ottaa rauhallisesti.

Nyt kyllä maittais seksi. Edellisestä kerrasta on ihan tarpeeksi kauan aikaa. Vähän jotain jännitystä, kihelmöintiä, hengästynyttä kiemurtelua.. Aijai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti