torstai 19. syyskuuta 2013

Pieni sysäys.

Uskaltauduin laittamaan deitti nro 3:lle viestiä saitilla. Saatoin arvella tilanteen oikein, paitsi että eihän sitä koskaan tiedä kuitenkaan. No, enpä suostu ottamaan asiasta ongelmaa itselleni.

Jotenkin hymyilyttää.

2 kommenttia:

  1. Putosin...mikäs kuvio sen kolmosen kanssa nyt olikaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Satuinpa just koneelle kun kommenttia putosi.

      Kuvio kolmosen kanssa on aika mitätön. Juteltiin aikamme deittisivustolla kunnes herra pyysi treffeille. Viiden tunnin mittaan venyneet treffit päättyi siihen, että tosissani ehdotin josko käytäis joskus uudestaan ja herra oli samaa mieltä. Juttelu saitilla jatkui myös, mutta hyytyi sitten yllättäen. Ja reilu kuukausi tässä meni viime viestistä kunnes eilen pistin sille viestiä. Ja herra vastasi, ja juteltiin siinä hetki. Ja tuntuu vahvasti siltä (kun herra itse niin sanoi), että mun yhteydenottoni oli erittäin positiivinen asia.

      Siinä se, koko komeudessaan. Pohdiskelin niiden treffien jälkeen, kiinnostaisko se mies millä tasolla, enkä oikein tiennyt. En tiedä vieläkään, paitsi että sen viestit saa hyvälle tuulelle. Ja se onnistuu usein kirjottamaan jotain sellaista pientä, joka sillai enemmän saa hymyilemään. En osaa oikein sanoa mitä ne on, tai en ehkä edes halua vaikka osaisin :).

      Poista