maanantai 17. maaliskuuta 2014

Hyvää vitun maanantaita

Olenko mä kenties vain itsekäs lehmä, vai eikö ihmiset vaan osaa lukea? Siis tää tyyppi saitilla... En tiedä ilmaisenko itseäni jotenkin kierosti, vai eikö se vain ymmärrä lukemaansa. Vai onko se vain kömpelö vastauksissaan vai mikä vittu vaivaa? Kai mussa vähintäänkin jotain pikkumaisuutta on, kun alkaa heti ärsyttää, mut jo nyt on vittu kun ei kirjotettua tekstiä ymmärrä tai osaa siihen normien mukaisesti vastata. Joku täysin random keskustelu meileistä (joo...), eikä herralle tunnu menevän jakeluun mitä yritän sanoa. Kuten esimerkiksi! Kirjoitin, että mulle saa laittaa meiliä jos on kiire saada kiinni, kun kerta osoitteenkin annoin, mutta muuten voidaan pitäytyä saitilla viestittelyssä. "Ni mä laitan seuraavaa meiliä sit postiin." Niin siis mitähän vittua sä tarkotit? Laitatko seuraavaa keskusteluviestiä mun sähköpostiin (=meiliä, meiliin) vai meinaatko ihan kirjepostina pistää? Miten ois savumerkit? Vastasin siihen, että hoituuhan tää viestittely saitillakin, että jos on kiire ni voi meiliä pistää. Katotaan ymmärtääkö. Alkoi aamu hyvin ku tällasesta ärsyynnyn... Miksi vitussa noi ihmiset tuolla interwebsin ihmeellisessä maailmassa ei voi olla ihan normaaleja? Miksi oi miksi puolet vaikuttaa olevan vähintäänkin lukihäiriöisiä (okei, todella ilkeää ja pikkumaista leimata lukihäiriöiset muuksi kuin normaaliksi), ellei sitten jopa ihan vaan hitaita (=tyhmiä, you know, älykkyysosamäärä vähän miinuksella). Ja mä en tiedä mikä siinä aina niin risoo, kun asiat menee solmuun kirjallisesti keskustelemalla. Taitaa olla ihan vaan oma ongelma mulla, mut jumalavita... Eikö kenelläkään muulla kiristy pinna kun kaveri toisessa päässä tuntuu olevan ihan eri sivulla koko ajan? Tai semmonen älytön epäjohdonmukaisuus...

8 kommenttia:

  1. Joo no postihan meinaa nykyaikana lähinnä just s-postia ;). Etenkin tossa yhteydessä. Kyllä sua aika paljon tuntuu suoraan sanottuna ärsyttävän, haa. Noilla sivustoilla tosin ei mikään ihme.

    Lopetin ite kaikki nettisilmäilyt, ainakin tosissaan tehtynä. Kaikenlaista jämäähän sieltä vain löytyy. Tai sitten etenkin raukoille sopiva kommunikointi tekee kaikista apinoita. Esim. liiallisen välimatkan epäilyyn on huisin vaikeaa vastata kahdella sanalla jotain, sillä radiokuolema on helppo ratkaisu. Nykyään tekee mieli korkeintaan naureskella muiden ilmotuksille. Tai... myönnettäköön, vittumaisimmissa tunnelmissa ladata bikinikuva aurinkolaseilla ja kettuilla olan takaa kaikille, öhm kääks :D.

    VastaaPoista
  2. Niin. Nirsot naiset vain on tuomittu idioottimiesten armoille. Jauhan samaa kuin muutkin kommentoijat blogissasi: hanki laadukas parisuhde mutta muista että siellä (= täälllä) ei voi olla kokoajan väyväyväy ja voivoivoi vaan pitää oikeasti kestää "hirveitä" takapakkeja.

    Nimim. Mies J:n iässä ja ominaisuuksilla ilman tuurijuopottelua ja 19v parisuhteessa.

    Tsemppiä tilaneessasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minäpä hankin! Sormia napsauttamallahan se käykin ;)

      Poista
  3. Tiedän todella mitä meinaat. Noitten sun mainitseminen lisäksi jos toinen laittaa "katellaan" yms pyöreää niin mulle jää se käsitys, että ei enää kiinnosta kirjoitella. Sitte kahen viikon päästä tulee viestiä, että mulla on treffit toisen kanssa kun susta ei kuulunu. Miksei ite ota yhteyttä jos kuitenki kiinnostaa?

    VastaaPoista
  4. "Ni mä laitan seuraavaa meiliä sit postiin." Jos joku kirjoittaisi minulle noin, deletoisin hänet sivistymättömänä moukkana. Kirjakieltä kehiin, pliis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elämässä ei selviä hengissä, jos tällasiin pikkujuttuihin liiaksi puuttuu. Mutta pakkohan se on myöntää, että kyllä ne kirjalliset taidot (siis ihan tavalliset oikeinkirjoitustaidot ynnä muut mitkä kertoo siitä, että peruskoulussa on sentään istuttu) vaan viehättää. Kertoo ihmisestä jotain, jos yhdys sanoista ;) ja muista pikkuruisista asioista osaa ees perusteet tai vaihtoehtoisesti jättää välittämättä kokonaan. Minkäs sille voi, jos niin sanottu akateemisuus vetää puoleensa. Ei sillä, että mun kirjoitustaitoni olisi mitenkään ilmiömäiset tai läheskään aina täydellisen virheettömät..

      Poista
  5. Mitenkä tässä kävi, näittekö?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, siitä jampasta ei oo kuulunu. Mut uutta matoa koukkuun ;) ois ehkä treffit lauantaina yhen uuden tyypin kanssa.

      Poista