sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Surinaa

Peppurankaisua tälle illalle. Pitkästä aikaa huvitti vilkaista redtuben tarjontaa. Kaiketi olen pahasti puutteessa, kun jo videonäytteet saivat pimpsan sykkimään ihan kunnolla. Sitten ei tarvinnut kuin värinät painaa sitä vasten, ja viimeistään sormetuskohdassa värisin synkassa leluni kanssa. Muuten video ei oikeastaan ole juurikaan mun makuun, mitä nyt nätin muotoinen peppu ja herkullisen näköinen kalu. Tyttönen ulisee ja voihkii niin teennäisesti, että ärsyttää ja häiritsee. Myöskin tosielämässä en ikinäkoskaan suostuisi moiseen, tollasesta ois oikeesti nautinto niin kaukana. Vaatii aika helvetisti esivalmistelua ja -leikkiä ennen kuin tuollaista metrikullia sais tollasella vauhdilla peppuun. Muuutta, nootista huolimatta sain mitä halusin, kiihotukset osuivat tällä kertaa kohdilleen. Pitäis kai ehdottomasti useammin leikkiä itsellään...

2 kommenttia:

  1. Itseasiassa oman hoidon varustelutaso on oleellisesti isompi ja tuntuu hyvinkin nautinnolliselta painuessa rivakkaan peppuun...Ei toki samantien runtaten, mutta kehotan kokeilemaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, kokeiltu on, ja varsin vauhdikkaastikin. On ollut sekä nautinnollista että aika kaukana siitä. Huomaan nyt, että on vähän jyrkkään kirjoitettu tuo teksti, antaa epäilemättä kuvan, ettei ikinäkoskaan! Tarkoitin lähinnä, että noin suoriltaan en usko kenenkään nauttivan siitä, ellei ole masokisti ja kykenevä rentouttamaan paikkansa sekunnin puolikkaassa. Että mahalleen/selälleen/miten päin nyt ikinä onkaan vaan, ja kulli kerralla sisään. Toki videolla olevat henkilöt (ainakin nainen) on valmistellut suoritusta etukäteen. Itse nautin kyllä suuresti, kun vastapuoli pitkän kaavan mukaan valmisteli mua nuolemalla ja sormeilemalla, mukana myös jotain voiteluun. Silloin oltiin nautinnon puolella kyllä. Mut sit nää toiset kerrat... Kun se vastapuoli ei malttanut tehdä mitään sen eteen, että pepun puolelle mahduttais, esim. sormilla kiusoittelisi kunnolla (kerran pyörittely ei ihan hirveesti auta) SAATIKA että käyttäisi mitään liukua lisäämään.

      Poista