tiistai 26. maaliskuuta 2013

Gallup?

En ehkä niinkään halua (väkisin) saada blogistani interaktiivista... Mutta kun teitä sivunselaajia näyttää kuitenkin muutama vuodessa olevan, ajattelin huvikseni kysyä onko ideoita 20 000 selauskerran virstanpylvään alleviivaamiseksi? Vielä uupuu hippusen päälle tuhat selauskertaa, mutta yllättävän nopeaan sekin luku täyttyy. Notta oisko toiveita/kysymyksiä/ideoita ynnä muuta, jota voisin tempausluonteisesti toteuttaa kun se 20 000 tulee täyteen?

Pidätän luonnollisesti kaikki oikeudet siihen, mitä suostun kertomaan tai tekemään. Mutta eiköhän jotain keksitä, mähän en kuitenkaan ihan kamalan salainen ole asioissani, jos joku on sattunut yksityiskohtaisista stooreistani huomaamaan ;). Toki en ala kertomaan mitään yksityisasioitani joista mut saattaisi liian helposti tunnistaa tai muuta vastaavaa, sehän nyt on selvä. Mutta näin niinku omastakin mielenkiinnosta ajattelin heittää ehdotuksen ilmaan ja kalastella ideoita.

Ai niin. Koska tänään herra Hugleikur Dagsson jakoi naamakirjassaan kuvan joka sai mut nauramaan, ajattelin liittää sen myös teidän iloksenne. Olkaapa hyvät.

2 kommenttia:

  1. Hmm. Itsesensuuri iskee. Mutta kymppitonnin rikkoutuessa laitoin pari viatonta kuvaa povestani. En ehkä siis moisia enää lisäile. Muita ehdotuksia?

    VastaaPoista