sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Missä mun munarikas pääsiäinen?

Juu, ihan hirveellä hurinalla ei niitä postausehdotuksia ole sadellut, mutta en anna sen häiritä menoa.

Torstai oli jokseenkin jännä päivä. Tai no, ei nyt niiiin jännä, ja pikemminkin ilta ja yö kuin päivä. Just. Menin Paikalliseen tarkoituksena siemailla ihan nätisti. No, lukuisia viinilaseja myöhemmin paikan mennessä kiinni päädyin jatkoille erään herra R:n luo. Tarkennettakoon, että herra on entuudestaan hieman tuttu ja J oli houkuteltu sinne jo vähän aikaisemmin. Mä lähinnä hirveen vitsikkäänä (kännissä) keksin laittaa sille viestiä, että herra ilmeisesti päätyi jatkoille, johon vastattiin että tuletko tänne. No. Menin. Herra R on sen verran uniikki ilmestys, että ihan heti ei toiseen samanlaiseen törmää. J teki paskat ja puhui lähtevänsä kotiin jo varmaan puoli tuntia mun tulon jälkeen, mutta ääneti sille sanoin että et nyt jumalauta voi jättää mua tänne yksin. Niinpä herra pyysi päästä pitkäkseen isännän sänkyyn. Minä jatkoin R:n kanssa viinin lipittämistä ja kerrassaan hullusti polveilevia keskusteluja, kunnes tipahdin siinä hieman aamukahdeksan jälkeen ja menin J:n viereen makaamaan. En kylläkään nukahtanut, mutta fiksusti esitin nukkuvaa. Menikö edes viittä minuuttia siit, kun mä kömmin sänkyyn, kun R herättää J:n. Ei vissiin halunnut istuskella yksin. En kuullut puhetta oikeastaan ollenkaan, ehkä kaksi sanaa. Ja vain hetki siitä J tulee herättämään mua. Istutaan vielä aamutupakalla siinä ringissä, kukaan ei puhu mitään ja isäntäkin vaan tuijottaa oudon näköisenä. J onneksi pelastaa tilanteen ja toteaa, että taitaa olla vieraiden aika lähteä kotiin. Vähän kymmenen jälkeen aamulla, kun kotiin vihdoin pääsin, olin edelleen humalassa enkä ollut nukkunut silmäystäkään. Luvassa oli myös perheruokailua, joka koitui lähes kuolemaksi. Pakenin paikalta, kun J oli siinä aamulla laitellut viestiä ja sovittiin, että menen sinne. Tunnelma oli kyllä kaikkea muuta kuin hehkeä.. Mutta hetken levon ja rauhan jälkeen mullakin olo parani. Ja jossain vaiheessa J laittoi pornoa pyörimään, runkkailtiin toisiamme. Olisin niin halunnut saada sen kalun sisääni, mutta jokin kumma esti mua. Itselläni oli jokseenkin heikko olo krapulassa, ja kai ajattelin että J:lläkin on enkä sitten vaan halunnut lähteä siihen leikkiin, että kiipeän päälle tai vice versa ja hetken päästä leikki lyödäänkin kesken kun on liian heikko happi. Sen sijaan nautiskelin niistä sormista, jotka upposivat sisään ja kiusasivat klittaa.. Ja nautiskelin myös siitä näystä, kun J hieroi kulliaan ja mä leikittelin kiveksillä ja muilla kivoilla asioilla. Sitä laukeamista on aina ilo katsoa. Ja mielestäni parempi, että edes toinen meistä laukeaa käsipelillä kuin että lähdetään yrittämään yhdyntää mutta lopetetaan eikä kumpikaan saa nautintoaan.

Nyt mulla on aivan suunnaton himo laittaa J:lle viestiä. Panettaa niin saatanasti, en ole saanut munaa (oikeasti, sisääni asti) ainakaan kolmeen viikkoon. Ja mulla on pahasti sellainen kutina, että tää ihme säätö on koko ajan kuivumassa kasaan eikä mulla ole enää tilaisuuksia saada sitä jumalaista kullia. Tekisi mieli kirjoittaa, että tää pääsiäistipu uhkaa jäädä kokonaan ilman munaa tänä pääsiäisenä ellei joku pelasta. Tai vaihtoehtoisesti, tää pääsiäinen uhkaa jäädä kovin munaköyhäksi. Mutta olen jokseenkin (=täysin) varma, että jos nyt laitan mitään viestiä, niin mun pyyntööni ei suostuta ja mahdollisesti aletaan taas jarruttelemaan. Paha mun on enää vakuutella sille herralle, että haluan nyt vaan sitä munaa ja että olen saanut irrotettua pahimmat tunnemyrskyt siitä. En siis enää koe olevani tunnetasolla niin raakana ettenkö voisi seksiä harrastaa ilman sen enempiä vaatimuksia. Mutta vittuako sitä enää kukaan uskoo? Ja pikkasen kyllä risoo se, että kun herra haluaa seksiä niin hommat hoituu, mutta jos mä osoitan haluavani sitä, niin puolet ajasta kieltäydytään. Tää on nyt oppitunti mulle itselleni, aiheena tietenkin itsehillintä. Munkin pitäisi opetella kieltäytymään ja olemaan vähemmän helppo. Mutta jos niin teen, jään ilman! Sehän se tässä vituttaakin. En mä halua sanoa ei sille kullille, koska totta vitussa mä haluan seksiä.

Puren hammasta. En sentään eilenkään laittanut enää baarista lähtiessä mitään viestiä. Vaikka silloinkin mieli teki. Vitutuskäyrä vaan nousee kohisten koko ajan... Tästä tulee hieno päivä. Ja sitä paitsi menkatkin on ihan ovella jo, tiistaina pitäisi alkaa. Ja vähän luulen, että tällä kertaa tulee kohisten kun viimeksi ei oikeastaan ollenkaan. Tai onhan siitä viime tauosta (siis pilleritauosta) asti tiputellut joka vitun päivä. Siksi oikeastaan vähän epäilenkin, että nyt saattaa sit tulla vähän runsaammalla kädellä. Ja mä haluan sitä munaa ennen kuin musta tulee taas päivien ajaksi inhotus ja seksintappaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti